Inställda gig

Igår kväll var ju tanken att jag och min uppvisningsgrupp skulle ha uppträtt på en filmfestival här i trakten. Vi samlades hemma hos mig några timmar innan och lagade mat och gjorde oss i ordning tillsammans, mys. Men en timme innan vi skulle gå började det ösregna. "Det blåser nog över" tänkte vi och fortsatte i vanlig ordning. Precis när vi skulle gå utanför dörren ringde Anton från den andra dansgruppen och säger att det blivit inställt p.g.a regnet. Så där stod vi helt tillpiffade och utan gig, haha. Så de flydde regnet och kom hit en stund så hade vi en mysig kväll tillsammans här, mysigt ändå.

Men eftersom vi hann sminka oss och greja inför igår kan ni ju få lite bilder från det, haha! Fick tyvärr inga bra bilder på outfiten i helhet, men vi hade lite mesh-glittriga tröjor, och sedan svart underdel varpå jag hade min svarta tracker-byxor med vit rand på sidan

Ikväll skulle vi också ha uppträtt egentligen, men då vi fått en angiven tid att köra som inte stämde så blev det väldigt tight med tjejernas scheman från jobben. Så tyvärr fick vi ställa in idag. Igår var det vädret, idag vi. Förstår inte riktigt hur det kan vara så svårt att dela ut ordentlig information och bara hålla en struktur. Är jag den enda som tänker så? Eller är det bara för att jag naturligt sett är så strukturerad och har koll som jag inte förstår hur svårt det kanske är?

KRAM.

Gillar