Inspelning av vår adventskalender

Hej på er!

Nu tänkte jag bjuda på en liten inblick i inspelningsdagen i lördags! För er som missat så träffade jag min dansgrupp The Aces för att filma några nummer till vår adventskalender. När det tyvärr inte går att uppträda på fysiska scener blev vi kreativa och skapade vår egna scen istället!

Adventskalender

Dagen började klockan tio, och då började vi med att pimpa danssalen med skynken och ljusslingor! Ganska snyggt, va? Man tager vad man haver liksom, haha!

Vi skulle alltså filma fem olika nummer; ett till varje advent, och sedan ett till julafton. Det har blivit en salig blandning av humor, nya nummer, samt gamla nummer. Det ska bli så roligt att visa er!

Klockan fyra, mååånga timmar senare, var vi klara! Vi hade så himla roligt, och det var nog längesedan jag skrattade så mycket, haha. Tårarna bara rann åt allt som gick fel (på ett roligt sätt!), och jag har skrattat så mycket när jag redigerat. Som jag älskar de här tjejerna!

Så den förste advent finns första videon på vår Youtube-kanal The Aces OFFICIAL, samt på vår Instagram @theaces_nrkpg. Jag kommer såklart även dela här, och så snart jag redigerat vloggen från dagen så kommer även den att komma upp!

Hoppas att ni har en bra tisdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Kul!! 😍 Så fina dräkter 😘
nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Men omg vad kul!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
petra,

Men så roligt att få se,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Pauline,

åh vad kul 😃 😃

lillafrokenhurtig.blogg.se
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh så fint 🥰ser fram emot att se resultatet ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
Enna,
celinelundqvists
celinelundqvists,

Haha men hur kul?!

nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh wow vad kreativa ni är, älskar paketen som ni la där också! Gjorde det hur mysigt som helst! Längtar så till att få se resultatet! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hannativeskog
Hannativeskog,

Vad roligt 😍

nouw.com/hannativeskog
Carolina,

Vad roligt! Härligt när man kan hitta på lite eget och göra något bra utav tiden fast att den blivit som den är just nu på grund av covid-19 😊

knaset.com