Inget internet

Mobilinlägg.

Det är glest mellan inläggen nu, jag vet, men vi har fortfarande inget internet. Vi skulle ha fått det igår, men efter mycket om och men ringde vi supporten och de konstaterade ett tekniskt fel. Så nu ska de komma hit på fredag förmiddag och då har vi förhoppningsvis internet!

Mig gör det ärligt talat inte så mycket, det enda som blir lidande är ju såklart bloggen. Jag kan blogga från min mobil och koppla upp mitt nätverk till datorn, men kvalitén på bilderna blir inte alls lika bra och jag vill inte ta slut på mitt mobilnät. Så det får vara såhär några dagar.

Jag älskar att blogga, och det tror jag verkligen lyser igenom, men när läget är som det är tänker jag inte kämpa med näbbar och klor för att få upp ett inlägg. Det får vara såhär, jag får se det som en liten paus, och jag är så taggad att sedan få dela med mig av massor av bra inlägg igen, hihi!

Men nog om internet-frågan! Jag ville bara checka in och säga att jag lever och att arbetet i lägenheten går framåt. Fler och fler lådor försvinner och fler saker kommer upp. Men oj, vad jag hade glömt att det är jobbigt att flytta! Har nickat till i soffan flera timmar i rad framåt eftermiddagen och bara längtat efter sängen, haha.

Idag avnjöt jag min första frukost ute på balkongen, hihi! Igår lyckades vi fynda ett caféset, och jag och Frida var på Ringstad Gårds självplock och plockade egna jordgubbar! Så underbart med riktigt färska jordgubbar till frukost!

Idag är planen att ha picknick med Lilly vid 11, sen jobba järnet i lägenheten, samt hämta de sista sakerna i den gamla. Imorgon har vi tänkt att städa hela gamla lägenheten ordentligt.

Hoppas ni får en bra onsdag och att vi kan höras snart igen!
Kramar.

Gillar