Ingen dans så långt ögat kan nå

Jag saknar dansen sååå mycket. På mötet med Dansverkstan igår blev det bestämt att alla vuxengrupper, vilket jag leder (jag har inga barngrupper längre), ska skjutas upp till vecka nio, OM vi ens kommer att kunna starta då. Rekommendationerna för vuxna är som sagt att så långt som möjligt träna utomhus och i så små grupper som möjligt, och dessvärre är inte utomhusträning så optimalt i dessa vintertider, speciellt inte för oss lärare som då är ute flera timmar i sträck.

Så ja, det dröjer ytterligare några veckor till nu innan jag får börja undervisa, men ska jag vara ärlig vågar jag inte ha allt för höga förhoppningar för att kunna börja vecka nio. Det går så snabbt nu fram och tillbaka med restriktioner och rekommendationer, och när man driver en sådan verksamhet som en dansskola vill man bara göra sitt bästa för att hänga med i svängarna och göra det så säkert och bra som möjligt.

Det är jättetråkigt såklart, men vad ska man göra? Det är tufft och svårt för alla. Jag är ändå glad att jag har mina studier så jag håller mig sysselsatt, samt att vi på måndag ska börja träna lite smått med The Aces igen. Det ser jag fram emot. Tills dess är vardagsrummets yta min bästa vän, haha.

Idag har jag haft föreläsning på förmiddagen och jag ska snart iväg och handla lite till kvällens middag då Connys mamma och syster kommer på besök. Annars består dagen mest av plugg.

Glöm inte bort att ställa frågor också om mina kinesiskastudier om ni vill!

Det går bra att fråga i detta inlägg eller inlägget under. Jag svarar på alla frågor någon gång under nästa vecka!

Hoppas ni har en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

cassandra,

förstår de!

sv; åh tusen tack du!!

cassandras.se
Johannna
Johannna,

Åh vad tråkigt, förstår att du saknar det <3

nouw.com/johannna
Hilma
Hilma,

Förstår att det blir jättetråkigt att vara utan dansen! <3

nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,

Men fy vad tråkigt.. Jobbigt när man inte vet när det drar igång igen! Kram

nouw.com/linndossing
petra,

så tråkigt, så märkligt att gymmen står öppna och barnen får inte träna ens, kramar o fin fredag

mammansprinsessor.blogg.se
Enna,

Förstår att det är jobbigt och att det känns långt bort, men snart så 😊

sayyeastofashion.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men gud vad tråkigt! MÅste vara hemskt att behöva vänta så pass länge på något som man brinner så mycket för. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr