IKEA och Hemtex

Hej på er igen!

Nu verkar det faktiskt äntligen som att det tekniska problemet är löst! Jag hoppas verkligen det, jag håller mina tummar och tår! Här kommer äntligen inlägget om mina inköp från helgen. Varsågoda!

I lördags blev det en tripp till IKEA för mig och familjen! Mamma skulle kolla på lite grejer så jag bestämde mig för att följa med. När vi ändå var i farten tittade vi även lite i köpcentret bredvid vilket jag fyndade lite på Hemtex. Här nedan kan ni se vad jag köpte, förutom gardinstängerna och tillbehören. Det kändes inte jätteroligt att visa, haha.

Ikea

På Ikea köpte jag dessa två glasburkar! Jag var ute efter mer förvaringslådor då vårt skafferi är lite kaos, haha, men dessvärre hittade jag inte så mycket som jag hade velat. Jag bestämde mig för att i alla fall slå till på dessa fina glasburkar att förvara ris och pasta i!

Hemtex

Hemtex hade ett så himla trevligt "2 för 1"-erbjudande som jag inte kunde hålla mig ifrån. Ljusstakar som de ovan har jag tittat på länge, men alltid tyckt att de varit så otroligt dyra. Nu när de var nedsatta och dessutom gick för "2 för 1" så kunde jag inte låta bli! Jag blev otroligt nöjd.

Jag fyndade även den här söta "hållaren" för servetter! Jag har enormt mycket servetter, men använder de sällan då de inte ligger framme. Nu när jag faktiskt har något att förvara dem snyggt i framme känns det som vi kommer använda dem lite mer! Hur kan det kännas så mycket lyxigare att använda en servett än vanligt hushållspapper, haha? Denna var också under "2 för 1" som jag parade med föremålet under!

Sist ut i inlägget blir den här supersöta ananasspegeln! Jag kunde inte låta bli, haha. Jag tyckte den var så himla söt, och som ni ser på bilden har jag redan ett litet ananastema i hallen. Tanken är att den ska hängas upp ovanför byrån, men det får komma eftersom. Så nöjd, hihi. Sambon min blev inte lika kär som mig, men han vänjer sig. ;)

Ha en fin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,

Tokälskar ananasspegeln. Och sååå fina ljuslyktor! 😍 Kram

yasmissy.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Älskar burkarna gillar också att ha såna med mat i hihi 😂😍

nouw.com/hannativeskog
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vilka bra köp du har gjort. Spegeln är helt underbar.

nouw.com/jossustravelpics
cassandra,

så fina saker 😃

cassandras.se