If I Die Young

Hej på er!

Tisdag idag och jag är ledig. Den här veckan har jag himla lyx för jag jobbar bara tre dagar! Jag skulle ha jobbat fyra, men jag lyckades bli av med en dag så jag kan vara med på ett dansevent jag fått erbjudande om, hihi. Jag kommer berätta lite mer om det, men kort och gott ska jag medverka i ett konstprojekt på torsdag och fredag som involverar konstverk och dans! Ska bli så roligt!

Igår jobbade jag 14-22.15, och jag måste säga att det passet gick så otroooligt snabbt! Underbar känsla, och det var himla roliga grejer att göra igår, haha. Jag jobbar imorgon också och sedan ett kvällspass på fredag, men i alla fall inte stängning.

Idag började dagen väldigt lugnt, vilket uppskattades. Är så glad att min träningsutmaning är klar så att jag inte MÅSTE träna, haha. Missförstå mig inte, jag gillar att träna, men när man verkligen pushat sig i 14 dagar och pushat igenom de där passen man egentligen inte vill eller orkar, då är det en himla skön känsla att kunna bestämma lite själv när man vill och har tid att träna.

Framåt lunch mötte jag upp Lilly och vi tog oss en promenad in till stan. Där köpte vi Subway som vi åt vid vattnet, mysigt mysigt.

Jag vet inte hur många av er som tittade på Glee när ni var yngre, men jag följde den serien slaviskt och har sett om den flera gånger (dock inte slutet för jag vill inte att det ska ta slut, hehe...). Tyvärr har vi genom åren mist både skådespelarna Cory Monteith och Mark Salling, och idag bekräftades nyheten att även Naya Rivera gått bort p.g.a en drunkningsolycka. Usch, detta göra mig så himla ont. Jag ÄLSKAR verkligen den serien, och Naya var en sådan fantastiskt röst och skådespelerska. Låt henne vila i frid.

Det ger mig rysningar att hon sjöng den här i avsnittet om Cory, och nu har hon själv gått samma öde till mötes.

Hoppas att ni har haft en fin tisdag!

Många kramar!

Gillar