Idag är det hennes dag

Idag är det ingen vanlig idag, för idag är det min älskade lillasysters födelsedag! Herregud, när blev hon egentligen så stor? Idag fyller hon 19 år och i sommar tar hon studenten. Hur sjukt? Jag tror alla som är det äldre syskonet kan relatera till det här, haha.

Det känns ju som igår vi klättrade i träden i trädgården, sov över i vardagsrummet, och hade oändliga dansuppvisningar för mamma och pappa med sängen som scen. Och nu fyller hon 19 år. Herregud, var inte jag 19 år nyss?

Jag och min syster är väldigt olika. Medan jag är öppen och pratglad är min syster mer lite mer tillbakadragen. Jag är inte så bra på matte och kemi, medan jag är duktig på kreativa ämnen och språk. Där är hon totala motsatsen. Hon är lång och slank medan jag är kortare och fick lite mer av kurvorna i släkten.

Hon är också egentligen lite mer än tio centimeter längre än mig, så på puss-bilderna böjer hon sig ned och på bilden utomhus har jag klackar på mig, haha. Varför blir det så ofta så, att det äldre syskonet blir det korta syskonet? I alla fall känns det som det är något man hör väldigt ofta, haha.

Det brukar också skämtas mycket om att vi är otroligt olika till utseendet. Vissa förstår inte alls att vi är syskon, haha. Jag förstår det faktiskt, jag tycker inte heller vi är särskilt lika till utseendet, men vissa tycker verkligen vi är lika, så det är verkligen en vattendelare.

Men jag älskar verkligen min syster för våra olikheter, vi kan alltid lära av varandra. Vi kompletterar varandra. Hon är verkligen världens bästa syster.

Nej, usch, nu börjar jag nästan tjuta här. Det går ju inte för sig. Jag kan bara tänka mig redan nu hur mycket jag kommer att gråta på hennes student, haha.

Idag då blir det ett litet firande med familjen och några få i släkten. Morfar och farmor är äntligen vaccinerade så det ska bli underbart att träffa dem, men vi kommer att vara försiktiga ändå, och öppna upp altanen. Det blir lite mat och fika, och ikväll stannar jag och Conny kvar över natten. Åh, det ska bli så underbart att komma hem och ut på "landet" en sväng.

Ha en fantastisk lördag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

Grattis till henne! 😃

nouw.com/hannativeskog
happyM
happyM,

Åh stort stort grattis till din lillasyster ❤️ Kram

nouw.com/happym
tinafalkestad
tinafalkestad,

Stort grattis till din syster! <3 Ni kompletterar varandra bra med era olikheter då ju!<3 Superfina bilder på er, så fina ni är! Kram<3

nouw.com/tinafalkestad
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Jag är också mycket kortare än min lillebror 😅

nouw.com/borderlinegirl
celinelundqvists
celinelundqvists,

Grattis till henne <33

nouw.com/celinelundqvists
Jasmine,

Vilka fina bilder på er två. Grattis till din syster! Hoppas att det blev ett lyckat firande.
Kram

rosanatt.blogg.se
Ellen,

Så fint att läsa om er! Jag och mina systrar är helt extremt olika, framför allt utseendemässigt men även i våra personligheter. 😊

ellengrantz.se/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh stort grattis till henne i efterskott! Så himla underbart att få se så många bilder på er ihop! Hoppas hon hade en helt fantastisk dag! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr