I vanlig ordning

Hej på er!

Så himla glad jag blev av er fina kommentarer på videon vi släppte igår! Det värmer verkligen, och jag är så glad att så många tagit sig tid att titta! Har du inte kikat på den än, så GÖR DET!

Söndag, och i vanlig ordning tittar vi tillbaka på veckan som varit!

Sammanfattning av veckan

Veckans "då var det dags": Tog mina första dagar på sommarschemat den här veckan. Jobbar under somrarna på Ica Maxi, för er som undrar.

Veckans låt: Jomen den här gamla dängan har gått på repeat hemma den här veckan, haha! Jag fullkomligt ÄLSKAR Westlife.

Veckans vänner: Denna vecka har jag hunnit få till dejter med både Lilly och Frida. Jag och Lilly sågs i fredags när jag var ledig och tog en promenad runt strömmen med en kopp kaffe, mysigt. Igår till idag hade jag och Frida en sleepover hemma hos mig! Seriöst, när hade man senast en sleepover med någon? Något man verkligen borde göra oftare i vuxen ålder! Det blev film och halloumitacos, och ett hastigt besök till apoteket, haha. Jag sover så himla oroligt själv, så när min sambo varit iväg över helgen var jag ytterst tacksam över att ha en god vän vid min sida.

Veckans goda gärning: Otroligt tacksam för att Connys pappa kunde komma och byta olja på bilen! Nu kan vi köra igen.

Veckans wiho: JAG ÄR KLAR MED MIN TRÄNINGSUTMANING! Så jäkla skönt, i 14, tuffa dagar har jag hållit i, och nu är det äntligen över! Ser så fram emot att få träna mina egna pass igen, haha, men detta har verkligen varit bra för mig. Jag tänkte att jag ska skriva ett litet inlägg lite mer ingående om detta. Jag är så stolt över mig själv.

Veckans egentid: I lördags när jag släppt av Conny på stationen skulle jag göra lite ärenden. Då stan inte öppnat än satte jag mig med en kopp te på ett café. Så otroligt mysigt, uppskattar sådana stunder så mycket. Att bara vara själv, titta på folk, skriva, lyssna på musik, planera dansklasser, ja, allt i ett lugnt tempo.

Veckans harmoni: Alltså i fredags hade jag nog den bästa förmiddagen jag haft på länge. Det är så svårt att faktiskt sätta ord på varför, men jag var så glad och harmoniskt. Jag satt ute på balkongen och läste och tog det lugnt, fixade med bloggen, pratade med grannen, solen sken, ingen stress. Ja, det var så himla skönt och jag kände verkligen i kroppen hur lugn jag var och hur bra jag mådde.

Veckans tanke: Hur många idioter finns det inte i trafiken? Vissa borde verkligen inte få ha körkort.

Veckans höjdpunkt: Jamen helt klart att vi släppte vår video igår, hihi! Kika på den nedan.

Om några timmar ska jag åka och hämta upp sambon som rullar in på stationen på väg hem från Jönköping! Åh, vi har bara varit ifrån varandra i lite mer än ett dygn, men oj, vad jag har saknat honom! Det ska bli skönt att ha honom hemma igen.

Hoppas ni haft en toppenbra söndag!

Många kramar!

Gillar