I höst vill jag...

Vi är officiellt inne i september, och vi börjar helt klart gå mot höst. Jag gillar hösten, men främst början av hösten när solen fortfarande är framme, det är krispigt och friskt i luften, och alla löv skiftar färg. Den delen av hösten är jag ett stort fan av, den andra halvan, inte lika mycket, haha. Men vi bor där vi bor, och det är bara att acceptera vädret.

Något jag verkligen älskar med hösten är ju nystartskänslan! När jag fortfarande gick i gymnasiet, och pluggade efter gymnasiet, så älskade jag det här med att strukturera upp min vardag, sätta mina mål, köpa allt skoltillbehör o.s.v. Det är ju något speciellt med hösten alltså!

Så i detta inlägg tänker jag lista några av mina ambitioner inför hösten, saker jag vill jobba lite extra mot helt enkelt! Och nu har jag inte inkluderat dansgrejer för då skulle de ta över hela listan, haha. Jag är ju faktiskt en person utanför dansen också.

I höst vill jag...

Leva mer i nuet. Jag tror jag talar för många vuxna när det kommer till att stressa från den ena saken till den andra och aldrig riktigt stanna upp och tänka till. Det vill jag verkligen bli bättre på. Det enda som är 100% säkert är ögonblicket vi lever i just nu.

Gå ned i split. Eeeeller bara utveckla min flexibilitet lite mer, haha. Jag brukar skämta med mina elever om att jag förmodligen är den ovigaste dansläraren de någonsin kommer att ha stött på, vilket brukar leda till många skratt. Att gå ned i split är något jag alltid velat kunna, och det vore så häftigt att äntligen lyckas.

Få ordning på min kost och träning. Många slarvar nog med detta under semestern, och det tycker jag att man får. Men när Corona slog till tappades en hel del motivation för egen del då jag slutade gå till gymmet och kom då lite i en svacka gällande träningen. Förutom min två veckors-utmaning i somras har träningen inte varit så kontinuerligt, och godsakerna kanske lite för många. Men det är okej! Man kan inte klara av allting hela tiden. Jag vet ju att jag mår mycket bättre när jag rör på mig (på andra sätt utom dans) och äter bra, och det vill jag verkligen komma tillbaka till i höst.

Skapa en hållbar morgon-och kvällsrutin. Detta har jag faktiskt börjat lite med, och än så länge går det helt okej! Det tar ju ett tag att hitta det som verkligen funkar för en själv, och med nya rutiner (punkten lite längre ned...) i höst så krävs även lite andra morgon-och kvällsrutiner. Men jag vill verkligen hitta rutiner som främjar mitt välmående och min kreativitet.

Ta tid för inspiration. Jag älskar att bli inspirerad och är en person som måste bli inspirerad. Oavsett om det är inspiration till dans, plugg, jobb, struktur, städning, inredning, you name it, så får jag en sådan kick av det! I höst vill jag aktivt göra val som främjar min inspiration och som håller mig inspirerad.

Ta vara på hösten. Jag vill göra alla de där mysiga höstsakerna man ser i filmer och som man ser på inspo-bilder, hihi. Jag ska verkligen ta vara på hösten i år, med allt vad det innebär!

Rensa och ha städat omkring mig. Jag är en väldigt ordningssam person, och min sambo likaså, så därför har vi väldigt ofta städat. Men jag vill bli ännu bättre på att ha rätt sak på rätt plats, och verkligen inte ha det rörigt omkring mig. I höst vill jag rensa bort mycket onödigt en gång för alla, och se till att ha det städat omkring mig.

Utvecklas på mitt vikariat. Detta har jag inte nämnt för er än, men den största förändringen för mig i höst är mitt vikariat på Maxi. I sex år har jag varit både extra-och sommarjobbare, och nu har jag landat ett vikariat, hihi. Så roligt! Det är på 20 timmar/veckan vilket är ett perfekt komplement till mitt dansjobb också! Så nästa vecka börjar jag och det håller på fram till december. Väldigt skönt att dryga ut ekonomin lite från jobbet på dansskolan, och det ska bli riktigt roligt att "levla up" lite i verksamheten och få en högre tjänst. Taggad!

Åh, jag blev så taggad och inspirerad nu när jag skrev detta, hihi! Let's do this!

Har ni några speciella ambitioner inför hösten?

Hoppas ni får en fin tisdag! För min del väntas en promenad med Frida och sedan ikväll undervisar jag mina ungdoms-och vuxengrupper, wiho!

Många kramar!

Alla bilder är lånade från Pinterest.

Gillar