Höstmode

Oj, oj... Jag har gjort det igen; beställt från SHEIN. Men jag skyller på min fina syster, haha! När hon skriver och frågar om man vill ha något för hon tänkte göra en beställning så kan man ju inte låta bli att gå in och kolla, eller hur, haha?

Så jag kollade lite och lyckades välja ut fyra godbitar (även om man ju hade velat ha hundra plagg till, haha!) som jag hoppas kan fräscha upp min höstgarderob litegrann!

Beställt från SHEIN

Först ut är den här svarta, enkla tröjan! Det här är en typisk Alice-tröja, haha, simpel, men med en liten extra touch, och feminin. Urringningen är något jag verkligen hoppas på inte ska vara för stor, och jag gillar verkligen den här typen urringningar.

Sedan har vi den här lite "college"-liknande tröjan! Jag gillade skarpt att den var lite oversize och dressy, men ändå lite tuff och avslappnad! Detta är normalt sett inte riktigt en tröja jag skulle använda som vardagströja, utan mer "till och från danssalen", men eftersom jag fann den här kombinationen av tufft och välklätt väldigt intressant känner jag mig väldigt taggad att testa den!

Också en väldigt typisk Alice-tröja, haha! Simpel och feminin, men med en liten snygg detalj som gör det där lilla extra. Du hittar den här.

Och så till sist den här klassikern! Dessa koftor (och de med bara ett snöre för knytning) har ju dominerat sommaren, och jag blev verkligen så sugen på den här i beiget. Koftor var väldigt längesedan jag använde faktiskt. Ett tag älskade jag lager på lager, och ett tag avskydde jag det, haha. Men denna kan man ju verkligen använda som både och, och jag tycker att detaljen med pärlorna är sååå söt!

Jag är så spänd på att få hem dessa! Och självklart tog jag god tid på mig att välja ut rätt plagg och läste recensionerna ordentligt vilket är hett tips om man beställer från SHEIN! Klicka här om du vill läsa mitt inlägg med plus och minus om SHEIN.

Hoppas att ni får en bra måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhhh vad kul och såååå fina plagg!!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
Yasmine ,
Så fina plagg! Gillar den tredje bäst men alla var fina 😍
yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Så himla fina saker! Beställer också därifrån fast jag skäms för det.... Vill inte stötta dom men det är inte lätt när inte en enda butik har jeans i min storlek... Kram
nouw.com/linndossing
Anita,
Snyggt! 😃
siliiins.blogg.se/