Höstlistan 2020

Hösten är ju här med sin fulla prakt, så jag tänkte göra som många andra och köra en klassisk höstlista! Listan hittade jag här.

Höstlistan 2020

Beskriv din höst med tre ord.

Mysig, produktiv, jobb.

Vad har du för planer för hösten?

Inte så jättemånga tyvärr, men så kanske det är för många p.g.a Corona. Det blir att fortsätta jobba, ha lite höstlov från dansskolan, och fira min sambos födelsedag. Så mycket mer än så är inte inplanerat just nu!

Hur höstmyser du?

Med massor av tända ljus och filtar, mysiga höstdrycker på café, filmmys i soffan, böcker (jag måste börja läsa mer regelbundet igen!), och bara gör det som faller mig in.

Vad är det bästa med hösten?

Att naturen är så vacker, att luften blir sådär krispig och härlig, att man njuter mer av det vackra vädret, att det är okej att sitta inne under en filt med en kopp te, och hela "nystartskänslan". Jag är en riktig mys-människa så jag älskar hösten ur den aspekten! Jag gillar värmen på sommaren, men ofta tycker jag att det är för varmt, för svettigt, och så kan man ju inte alls mysa på samma sätt, haha.

Vad är det sämsta med hösten?

Att det blir mörkt så tidigt, det är det absolut värsta. Jag är inte heller något fan av blåst, och det blåser ju dessvärre mer på hösten. Så vädret är jag egentligen inget stort fan av.

Hur ser din höstoutfit ut?

Åh, svårt. Men jag gillar hösten just för att man kan variera lite mer med plagg och lager på lager. Jag använder oftast en kappa och några kängor i en mer stilren modell, gärna lite klack. Jag har inköpt lite nya höstkläder så ser fram emot att använda dem, men jag måste också pusha mig att göra det och klä upp mig lite även om jag bara ska "till och från jobbet" liksom, haha. Det blir så lätt att man tar på sig samma för att man ändå byter om till jobbet.

Vad kommer du att dricka i höst?

Chailatte och te i mängder!

Vilken är den höstigaste maträtten?

Grytor i all ära, dock är jag väldigt dålig på att ta tag i att tillaga dem, haha. Jag får bli bättre på det! Annars har jag nog inget typiskt höstigt.

Ska du resa någonstans i höst?

Nej, och de är nog de flestas svar, haha.

Hur förbereder du dig inför vintern?

Jag förbereder mig nog inte på något speciellt, jag bara låter årstiderna övergå i varandra. Men jag har redan börjat tänka på julklappar och fått julkänsla, hihi, så jag är taggad på vintern för att vi har julen. Och så hoppas jag såklart på snö!

Ja, detta var mina svar på listan! Självklart får ni låna den om ni vill. Åh, vill verkligen ha en höst som bilderna ovan, hihi.

Hoppas ni får en fin tisdag! För mig gäller i vanlig ordning dubbeljobb; först Maxi, sedan Dansverkstan ikväll!

Många kramar!

Alla bilder är lånade från pinterest.se.

Gillar

Kommentarer

Yasmine ,

Så härlig lista! Jag är också en mysmänniska som gillar hösten av samma anledningar 🙂 Och julklapparna har jag redan börjat planera haha! 😉 Kram

yasmissy.blogg.se
Ida,

Så himla mysig lista!! Roligt att läsa! Får ta och göra en höstlista också :')

idanilssonphoto.se
beattriicee
beattriicee,

Härlig lista och väldigt kul att läsa!! 😍

nouw.com/beattriicee
Petra,

Vilken härlig höstlista 🍁🍂så mysiga bilder ,kram

mammansprinsessor.blogg.se