Höstlista

Nu är det ju den tredje oktober och officiellt höst tycker jag! Självklart kickar vi igång hösten med en liten höstlista!

1. Beskriv din höst med tre ord. - Mysig, kreativ, spännande.

2. Hur mycket gillar/ogillar du om hösten till skillnad från de övriga årstiderna? Hmm, bra fråga! Jag skulle säg att jag gillar början av hösten mer än slutet av hösten. Jag älskar hur bladen skiftar färg, det blir svalare och mer krispigt utomhus, känslan av ny start, ja, allt det där! Sedan är jag inte jätteförtjust i när det regnar flera veckor i rad, allt bara är grått, och man inväntar snön som aldrig kommer. Men jag tror ju att allt blir vad man gör det till! Men för att svara på frågan, så tycker jag nog om hösten ganska mycket.

3. Vad var bäst med sommaren?- Väldigt svår fråga, jag hade mycket bra saker i sommar. Men jag tror nog känslan av att jag faktiskt kände att jag hade en sommar och inte bara jobbade. Visst, jag jobbade verkligen mycket, men jag kände ändå att jag hade en sommar om ni förstår?

4. Spendera hela hösten inomhus eller utomhus? HELA? Oj... Inomhus i så fall.

5. Vad kommer du dricka och äta i höst? Kommer nog dricka mycket chai-latte, hehe, och te, men fortsätter nog med min smaksatta latte också. Varma drycker framför allt, inte så mycket islatte o.s.v. längre! Äppelmust är också himla gott. Äta vetisjutton, jag har nog ingen mat som för mig är "typisk höst". Eller jo, en och annan bit pumpapaj eller morotskaka kommer nog slinka ned, det tycker jag är höst!

6. Vad är bäst/sämst med hösten? Det bästa är helt klart känslan av ny start, att det blir så vackert ute, och att vi närmar oss julen, hihi. Det sämsta är att det blir mörkt så snabbt och ljust så sent och ibland lite för mycket regn.

7. Hur höstmyser du? Som många andra tror jag; tända ljus, något gott att äta och dricka, en god bok eller en bra film. Jag som är så kreativ också skulle lätt kunna mysa med något kreativt, haha, typ måla eller pyssla i min Bullet Journal.

8. Hur ser den optimala höstoutfiten ut? En mysig, stickad tröja, några bekväma byxor, lite lockar i håret med ett fint hårband, gärna allt i lite höstiga färger, och såklart min nya kappa med en mysig halsduk.

9. Den bästa musiken för regniga dagar? Något mysigt akustiskt, eller kanske något superpeppande, lite beroende på vad det är för typ av regnig dag, haha!

10. Hur förbereder du dig inför vintern? Börjar planera kring och längta till julen såklart, hihi, bara omfamna mig med mysiga klädesplagg, och kaaanske smygstarta lite med julmusiken.

Hoppas att ni har en fin torsdag, KRAM!

Listan lånade jag från nouw.com/blogglistor.

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Chailatte, det jag verkligen saknar med att inte äta socker! Ska försöka mig på att göra en egen någon gång 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
caicais
caicais,
Vilken rolig lista!
nouw.com/caicais
Alice,
Mysig lista!
alicelindstrom.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Chai-latte är ju ultimata höstdrycken hihi! Hade en igår!
nouw.com/celinelundqvists
Carolina,
Åh vad roligt! Det är just den här listan som är inplanerad att publiceras den 8/10 på min blogg :'D var roligt att se dina svar på frågorna! <3
knaset.com