Höstaktiviteter

Hösten är här, wiho, och som med alla årstider finns det ju några aktiviteter som gör sig lite extra bra just de här kallare månaderna. Jag skulle kanske aldrig ha en bastukväll mitt i sommaren med 25 graders värme, medan det under hösten passar sig helt perfekt, eller hur, haha? Därför tänkte jag i det här inlägget tipsa om några höstaktiviteter som inte behöver kosta skjortan!

Höstaktiviteter

Promenad

Början på hösten är ju helt fantastisk med alla färger! Så ta vara på det och gå promenader. Jag är uppvuxen utanför stan och hade en skog precis bakom huset. Jag älskade att promenera omkring där bland skogen, åkrarna, hästarna, och liknande, och kommer helt klart åka hem för att ta de promenaderna. Men stan är ju otroligt vacker den också! Så se till att njut av att komma ut.

Fotorunda

Om man inte är ett fan av att bara promenera, men att fota, varför inte gå en fotorunda? Fota naturen, eller gå en fotorunda med en vän och ha en liten photo session med varandra! Jag skulle verkligen behöva en photo session, hehe...

Fika

Fika kan man göra året om, och hösten är inget undantag! Jag är ett stort fan av chailatte, hihi, och det är verkligen höst för mig. Antingen fika hemma eller på ett mysigt café, och var inte rädd för att ta en fika med dig själv! Jag älskar att sätta mig på ett café ensam och bara läsa, skriva, jobba, eller vad jag nu gör.

Bio

Om det går en bra film är ju bio verkligen en mysig höstaktivitet! Jag vet inte varför bio är så speciellt, det är bara någon speciell känsla det där med att köpa godis eller popcorn, den stora biosalongen, sällskapet... Ja, verkligen en mysig känsla!

Spelkväll

Sällskapsspel tycker jag har blivit så underskattat, men det är ju så kul! Jag skulle verkligen vilja spela sällskapsspel oftare, och därmed också öva lite på mitt tålamod, haha. Men jag tycker det är så skönt att verkligen koppla bort och ta bort tekniken, och då är ju sällskapspel en bra sysselsättning.

Läs en bok

Jag älskar att läsa! Nog för att det är himla skönt att läsa under sommaren i solen, kanske på stranden eller i trädgården, men som den mys-person jag är älskar jag känslan av en kopp te, en bra bok, och filtar i mängder. Vill ni ha ett bra boktips rekommenderar jag böckerna av Jenny Colgan som går att läsa både fristående och som serier. Har läst varenda en av henne, hihi.

Klädbytardag

Jag tror inte jag är ensam om att ha garderoben fylld av plagg jag inte använder. Jag tror inte heller att jag är ensam om att ha bortrensade kläder ståendes i förrådet i väntan på den dag man kanske orkar sälja dem eller åka iväg med dem till återvinningen. Varför inte ta vara på detta och ha en klädbytardag med vänner? Låter inte det hur mysigt som helst? Då pushar du även dina vänner att ta tag i sina garderober och rensa ut, och ni slipper lägga pengar på nya kläder, win win ju! Baka något gott, be alla ta med sina kläder, och ha en mysig klädbytardag tillsammans.

Övernattning med vänner

På riktigt, hur många gånger i vuxen ålder har man en regelrätt sleepover med sina tjejkompisar? Inte allt för ofta tyvärr om du frågar mig! Men jag kommer ihåg det från när man var i tonåren hur himla mysigt det var, och vilken årstid passar då bättre än hösten för att samla ihop sina bästa vänner och ha en övernattning tillsammans? Ladda upp med godis, kanske lite vin, en bra film, mysigaste tofflorna, tända ljus, och bara njut av sällskapet!

Ja, här var några av mina tips! Åh, så himla härligt om jag verkligen kunde göra allt detta i höst, hihi. Det satsar vi på tycker jag! Har ni själva några tips på någon bra höstaktivitet?

Hoppas att ni får en bra onsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Superbra inlägg! 😍 fika och promenader är ju verkligen feel good! ❤️

nouw.com/hilmak
Yasmine ,

Riktigt bra tips! Jag älskar promenader och fotorundor hehe 🙂 Kram

yasmissy.blogg.se
sara,

Massa mysig saker att göra nu i höst, i helgen hoppas jag kunna ta kort på barnen ute i naturen! Brukar bli så fina bilder bland höstlöven! 😊

sarakarlson.blogg.se
Chalisathongyen
Chalisathongyen,

Supertips! Älskar verkligen spelkvällar kan sitta uppe hela natten, haha.

Kram <3

nouw.com/chalisathongyen
petra,

så härliga höst tips och hösten e verkligen mysig med alla tända ljus o böcker,kram

mammansprinsessor.blogg.se
Netti Starby ,

Vilka mysiga aktiviteter och bra tips. <3 Kramis

starbys.se
Ingajohansson
Ingajohansson,

Ja hösten ger så vackra bilder, fint inlägg

nouw.com/ingajohansson
Hilma
Hilma,

Men gud vilket mysigt inlägg och vilka härliga bilder 😃 <3 kram fina du!

nouw.com/hilma
Lisa,

Härliga bilder och superbra tips 😊 <3

familjenkaotisk.blogg.se
Ida,

Så himla bra tips och mysigt inlägg!! :'D

idanilssonphoto.se