Home sweet home

Godmorgon!
Igår blev det tyvärr ingen bloggning, för gissa vad? VI FLYTTADE! Verkligen hela dagen gick åt till flytten, och när vi väl kände oss klara framåt kvällen däckade jag i soffan, haha. Något Wi-Fi har vi tyvärr inte heller än, så jag ville inte heller suga för mycket liv ur mitt mobilnät när jag delar till datorn, men nu är jag här och tänkte uppdatera er!

Igår gick vi upp vid åtta för att köra ett sista varv med kartonger. När vi fick nycklarna började vi redan då att köra små lass, och nu ville vi ha det så rent som möjligt på småsaker när familjerna skulle komma och flytta det stora. Vid tio kom min familj och Connys pappa, utrustade med två släp, och bar ut alla möbler, hyllor och de småsaker som blivit kvar. Några få timmar senare var allt flyttat och uppe i nya lägenheten!

Eftersom vi inte har något Wi-Fi än har jag inte kunnat överföra bilderna som jag brukar, och därför är kvalitén på bilderna sämre i just det här inlägget.

Gamla lägenheten...

... nya lägenheten!

Så ja, med tanke på röran ovan kan ni ju förstå att vi hade fullt upp igår! Jag ska inte säga att det ser jättemycket bättre ut idag, men köksskåpen har börjat fyllas, kläder åkt in i garderober, och de stora möblerna är på sin plats. Igår kändes det på riktigt som att jag bara packade upp och packade upp, men ingenting försvann, haha.

Som tack för hjälpen bjöd vi familjerna på lite chokladmousse jag slängt ihop på morgonen, och på kvällen fick det bli pizza och hamburgare. Usch, det har blivit så mycket skräpmat de senaste dagarna, inte bra, men om det är någon gång det är okej är det väl ändå när man ska flytta? Farmor hade kommit över någon riktigt bra deal på jordgubbar också, haha, så av henne fick vi fyra liter!

Dagen idag kommer främst att bestå av att packa upp. Planen är även att ta sig iväg en sväng för att köpa några lätta möbler till balkongen! Möblerna på vår förra balkong var inte våra, så vi måste köpa egna, och då jag hört att de säljer ut mycket den här veckan ska vi passa på! Jag blev verkligen så glad att det var balkong på den här lägenheten också, hihi, älskar att kunna gå ut och sätta mig.

Det kommer att komma fler lägenhetsrelaterade inlägg, så stay tuned, men nu måste jag logga ut så inte internet drar! Blogglänsandet och kommentarerna blir också lidande den närmsta tiden, men jag ska ta igen så det så fort jag kan, puss på er fina.

Ha en toppenfin måndag!

Soliga kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Hjälp vad ni har att göra haha, men så roligt när ni börjar komma i ordning och det blir fint 😍 Hoppas allt går bra, kram! <3
nouw.com/hilmak
Ida,
Men åh så roligt med flytt!! Ska bli spännande att följa och förstår att hela dagen gick åt det haha😍
idanilssonphoto
Enna,
Låter som du kommer ha en mysig dag! Hoppas du hittar några fina möbler 😊
sayyeastofashion.blogg.se
nellielillskog
nellielillskog,
Men åh så kul med flytt! Ha en fin dag! <3
nouw.com/nellielillskog
tinafalkestad
tinafalkestad,
Men vad roligt att ni flyttat! Förstår att du inte hann med bloggningen då!❤️😍 Ser verkligen fram emot massor av inlägg på nya lägenheten! Ibland blir de lite skräpmat särskilt vid flytt! Hoppas ni får en fortsatt fin Tisdag ❤️
nouw.com/tinafalkestad
Pauline,
Pauline,
Hannativeskog
Hannativeskog,
Åh vad roligt ändå! 😍
nouw.com/hannativeskog
carroat
carroat,
Åh vad skönt att flytten är gjord! Det roliga är ju att fixa i nya lägenheten ❤️
nouw.com/carroat
Frida,
Vad roligt!! Hoppas allt går bra. Ska bli kul att se hur allt blir 😊
fridachristina.com