Home alone

Hej på er!

Oj, första natten i lägenheten avklarad, hihi! Det gick bra och kändes faktiskt mer som hemma än jag trodde att det skulle göra, så det var skönt. Idag är jag hemma själv i lägenheten för första gången. Hjäääälp! Haha, nejdå, men visst känns det konstigt att vara ensam på ett ställe som inte är ens hem fast ändå ens hem? Förstår ni hur jag menar, haha? Anyways, pojkvännen (eller herregud; SAMBON) jobbar 8-16 idag så då blir det lite tid för mig själv här hemma!

Jag håller på att plocka för fullt bland alla flyttkartonger och påsar. Sedan vi fick nycklarna förra torsdagen har det hela mest gått ut på att köra oändliga turer fram och tillbaka, samt hämta och montera diverse möbler, så jag har inte riktigt haft tid att faktiskt packa upp. Men idag så! Och nu när både säng, soffa och tv är på plats så börjar det kännas allt mer som ett hem.

Förutom att storhandla, hämta tv och köra ännu ett flyttlass igår, så hade vi även en överraskningsmiddag för min fina vän Molly som fyller 21! Och det slog mig att jag också fyller 21 i år och det känns ju heeeelt sjukt! Vi åt på Härlig Pasta, mumsigt, och det var trevligt att träffa lite vänner och bara släppa flytten lite. Sedan åkte vi hem och sov som kungar första natten, hihi!

Eftersom jag och Conny knappt hunnit umgås på något annat sätt än att flytta hit och dit och båda är lediga ikväll, så ska vi laga tacos och ha en myskväll tillsammans. Det ser jag fram emot! Så en bra lördag med andra ord här!

Hoppas att ni får en toppenbra lördag, kram!

Gillar