Henne tycker jag om

Åh, vilket underbart avslut på veckan jag fick i går kväll!

Som jag nämnde i gårdagens inlägg skulle jag och min sambo på middag med min goda vän Linn och hennes sambo! Linn och jag lärde känna varandra via våra bloggar runt 2015/2016. Vi upptäckte snabbt att vi delade samma intresse för dans och K-pop, och bloggandet såklart, och klickade direkt. Sedan dess har vi försökt ses en gång per år, men såklart vill vi ses ännu oftare. Avståndet och våra scheman gör det tyvärr svårt.

Men igår, ÄNTLIGEN! Då var det ett år sedan vi sågs. De senaste tre åren har vi lyckats få till det när hon åker till och från sina kusiner och då passerar Norrköping och hon försöker då anpassa sin resa så mycket som möjligt för att det ska passa med mig också. Hur gulligt? Förra året var det dock otroligt svårt och vi fick ses på min 45 minuters lunchrast, haha!

Vi möttes utanför restaurangen Grekiska Grill & Bar här i Norrköping där vi åt mat. Jag tog en grekisk sallad, och den var väldigt god, men lite väl salt för min smak. Vi hade turen att kunna sitta ute, och det var ju så mysigt. Det blev mycket prat och skratt, och det var så roligt att Conny äntligen fick träffa Linn också, och hennes sambo med såklart. Jag hoppas verkligen att vi kan ses någon mer gång i år.

Henne tycker jag om

Verkligen ett bra avslut på veckan, och helt klart en av sommarens höjdpunkter.

Idag jobbar jag 12-20. Jag känner mig lite rastlös, haha, tycker det är lite jobbigt att börja sent för känns som man inte gör så mycket av förmiddagen då. Men men, bara att vänta ut, jag hittar nog på något!

Ha en fin måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Enna,
Såå mysigt! Och det är ju så kul att ni fann varandra genom bloggen😊
sayyeastofashion.blogg.se
carroat
carroat,
så härligt att kunna hitta vänner via bloggen, så mysigt att ni fick till en dejt 💕
nouw.com/carroat
My,
Åh vad roligt!!
www.mynordqvist.se
linndossing
linndossing,
Åh så härligt att ni fick ses igen! Ser ut som ni hade det väldigt mysigt <3 Kram
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tycker verkligen det är så himla kul att ni hittat varandra genom bloggen, så himla kul! Ni båda två är ju så fina och det lät verkligen som att ni hade det toppen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Josäfin,
men wooow vad mysigt det ser ut!
jossanamigo.blogg.se