Helgen är kommen

Hej på er!
Först ska jag börja med att berätta att gårdagens uppvisning gick bra! Det kommer komma ett större inlägg om det när jag fått tag i alla bilder o.s.v. ^^

Men fredag idag och helgen står på glänt, så jag tänker att vi går igenom vad som händer i helgen!

Fredag (idag): Jag ska eventuellt snart ta och bege mig till danssalen och börja koreografera inför nästa event. Haha, det är lite så i mitt yrke just nu, så fort det ena är klart får man gå på nästa, haha! Sedan lite senare ska jag ha lite efterlängtad kvalitétstid med min fina lillasyster, och senare ikväll kommer Sally från Stockholm hit och sover över. Det ska bli så mys!


Lördag: Nu till något väldigt jobbigt... Som jag nämnde förra veckan fick jag en jobbig nyhet. Den jobbiga nyheten involverade att min älskade mormor fått en stroke som ledde till en hjärnblödning. En vecka senare, i tisdags, gick hon nu bort. Otroligt jobbigt och smärtsamt och jag blir ledsen bara av att skriva detta. Så imorgon ska vi åka och hälsa på morfar hela familjen. Det kommer nog bli en väldigt jobbig dag att vara hemma hos dem och inte ha mormor där, men jag vill verkligen finnas där för min morfar och träffa honom.


Söndag: Då jobbar jag dubbellektioner på dansskolan eftersom det var uppehåll när jag var på bröllop förra helgen!

Bild från föreställningen igår!

Så ja, så ser min helg ut!

Hoppas att ni får en bra start på helgen, kram!

Gillar