Hektisk onsdag med dans och verklighet

Hej på er!

Hoppas att ni har en jättebra onsdag! Min onsdag blev mycket mer fullspäckad än väntat, haha, men det är okej, det är ju roliga grejer! Det här har pysslat med idag, och kommer pyssla med resten av dagen;

- Klockan 9.00 hade jag möte med mina chefer på dansskolan inför vårterminen! Det känns väldigt bra just nu så som upplägget ser ut, och jag är väldigt taggad på att få jobba ännu mer där!

- Klockan 11.00 var jag på ett äldreboende i stan och hade "Dans för äldre"! Då har vi sittande dans och rörlighet till gamla godingar! Verkligen så underbart roligt och givande. De var så glada och tacksamma. Alltid roligt när man ser hur mycket man påverkar någons glädje med så enkla medel som ett leende, energi, musik, och rörlighet.

- Klockan 12.00 blev det mysfika/lunch med Melinda och Jossan! Egentligen skulle vi ha repat, men då två fick förhinder och salen ändå var upptagen så blev det fika, väldigt välbehövligt. Under denna stund fick jag även ett väldigt tungt och jobbigt besked som gjorde mig väldigt ledsen, och då var det extra skönt att vara bland nära vänner med kramar och stöd. Jag kämpar på.

- Och nu klockan 17.00 blir det dans till 21.30 då jag hoppar in för en kollega som är sjuk! Jättekul att få hoppa in och undervisa lite annat, samt lägga tankarna på ett annat håll.

Ja, så ser min onsdag ut! Imorgon har jag också lite planer, men inte så mycket, så då ska jag verkligen återhämta mig. Måndagen, tisdagen och idag har verkligen varit hektiska, och ganska jobbiga om jag ska vara ärlig. Jag vet att jag många gånger uppfattas som omänsklig med allt jag styr och ställer med och mina framgångar, men trust me, jag är galet mänsklig.

KRAM.

Gillar