Hej fredag

Hej på er, och hej fredag!

Under gårdagen tog vi vårt första riktigt steg mot flytten; vi köpte flyttkartonger! YAY. Nu ska de bara packas också, hehe... På kvällen var vi bjudna på middag hos Connys pappa, och där blev vi bjudna på lasagne! Så otroligt gott.

Idag var jag i danssalen redan halv nio. Jag fixade lite koreografier innan tjejerna kom vid tio och vi repade. På söndag ska vi som sagt filma vår dans-film, det ska bli så roligt! Repet gick bra, och jag fick otroligt mycket beröm över mina ansiktsuttryck vilket var väldigt roligt. Min styrka inom dans är helt klart inlevelse och känslor i både kropp och ansikte, och även om vi dansar tillsammans så ofta och är så "vana" vid hur alla dansar var det väldigt roligt att höra.

Jag brukar nästan aldrig dansa i tights för jag har sådana komplex över mina lår, hehe, men oj vad jag gillade denna outfit! Så skön och snygg ändå, och älskar ju mina varma, stora strumpor.

Jag vet ju att många tycker om vårt lilla nya tillskott, hihi, så jag slängde in en bild på honon från igår när Conny och han myste. Tyvärr har vi lite problem i buren då pappan börjat plocka på ungen, d.v.s bita och rycka fjädrar. Inte bra alls, men tyvärr något som är vanligt och kan ske. Svårt att veta vad man ska göra då han fortfarande matas av båda föräldrarna, och han behöver maten från dem. Just nu håller vi koll på honom så han inte får massor av sår och vi försöker distrahera föräldrarna mycket så att de får annat att göra. Ungen har vi ute så mycket som möjligt när vi är hemma så han kan vila.

Hoppas att ni får en fortsatt trevlig fredag!

Kramar!

Gillar