Härliga juldagar

Hej på er!
I förrgår var det ju självaste julafton och den var bra, men annorlunda! Som tidigare nämnt är ju detta min första jul som utflyttad och sambo och då blir det ju lite annorlunda!

Vi började dagen med julfrukost tillsammans framför sista avsnittet av julkalendern! Har ni sett den i år? Själv har jag faktiskt sett alla avsnitt, haha. De senaste åren har jag inte alls varit insatt i julkalendrarna, men i år blev det så! Vet inte om det blev just så i samband med att jag flyttat, liksom att man vill bibehålla en tradition eller något, haha. Mysigt har det varit att se i alla fall!

Lite senare åkte vi till min sambos familj och firade med dem! Där blev det julgodis framför Kalle Anka och sen paketöppning! Mys, mys.

Och på tal om något helt annat, så vill jag slå ett slag för min jul-outfit! Toppen är från Gina Tricot och den fyndade jag faktiskt häromdagen för halva priset! Toppen ju! Till det hade jag en långkjol med slits från Lindex. Har inte fått tillfälle att använda den förens nu, men den passade verkligen så bra med toppen!

Förstår inte varför bilderna blir lite suddiga när jag har framkameran på självutlösare, hmm.

Och efter vi var klara hos Connys familj åkte vi till min familj! Där blev vi bjudna på jättegod julmat, och sen öppnade även vi lite paket och tillbringade kvällen framför TV:n framför lite julkonsert och julfilm.

Igår var det ju juldagen också och då firade vi morfar och hela släkten på mammas sida! Därför det inte blev någon bloggning igår. Där blev det ännu mer mat, fruktsallad, och så körde vi ett paketspel! Där vann jag skosnören, mini-marshmallows, och en shopping-väska!

Jag är verkligen supernöjd med mina två juldagar, de har varit toppen, och är så tacksam för min familj och släkt.

Nu är det fullt fokus på nyår då jag ska jobba några timmar med att uppträda, TJOHEJ!

KRAM, hoppas i haft fantastiska dagar!

Gillar