Härlig hudvård

Som jag nämnde häromdagen kom mitt paket från Cocopanda! Mitt ansiktsvård började ta slut, så jag surfade runt lite för att hitta de bästa priserna, och Cocopanda hade helt klart bäst pris! Jag använder mest hudvård från L'Oréal Paris, och då deras skrubbs och ansiktsmasker. Nackdelen är dock att de är väldigt dyra, de brukar ligga på omkring 119-129 kr, vilket jag personligen tycker är dyrt för så pass lite och när det är det här jag använder som mest.

De jag beställde från Cocopanda låg på 89 kr styck, eller mindre! Hur bra? Självklart passade jag då på att göra en större beställning och beställde tre ansiktsmasker och en skrubb.

L'Oréal Paris från Cocopanda

Jag är ju ingen hudvårdsexpert, men personligen tycker jag att de här funkar så otroligt bra på min hy. Även sambon har blivit lite förälskad i dem, haha. Den enda jag inte testat förut är skrubben här längst ned till höger, så den ska bli spännande att testa! De andra tre maskerna är stora favoriter hos mig. Klicka här för att komma till Cocopanda.

Jag fick faktiskt med en gåva också i form av en ögonbrynspenna! Jag gör faktiskt otroligt sällan mina ögonbryn, det har aldrig varit något jag riktigt fokuserat på i smink, jag är nöjd med mina ögonbryn som de är. Dock var denna lite för mörk för mig, så även om jag gjorde mina ögonbryn skulle jag nog inte använda den, haha, men vem vet, jag kanske blir brunett någon dag?

Hoppas att ni får en fin dag! Själv är jag extrainsatt på jobbet idag 13-17 p.g.a. ett möte, så jag ska åka dit några timmar. Väldigt konstigt dock att jobba ett så kort pass, haha. Sedan blir det fredagsmys här hemma!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Åh älskar när man hittar produkter som passar en 😍

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,
Åhh men vilket kap!!! Kram ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Vilka härliga produkter du köpt! 😍 Vill veta mer om skrubben du inte har testat!

nouw.com/beattriicee
Jasmine,

Kul med nytt i badrumsskåpet!

Psst! Jag har nu publicerat en bild på min förstasida för december månad i min BuJo. Jag har samma citat som du har i din, en mening jag tycker mycket om. 😊

Önskar dig en fin helg.
Kram

rosanatt.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Verkar som att många sidor har sänkt priserna, perfekt tillfälle att fynda och köpa hem lite extra.

nouw.com/jossustravelpics
carroat
carroat,

Härligt när man hittar bra pris på sina favoriter och tack för tips! 💕

nouw.com/carroat
Pauline,