Han har överträffat sig själv

"Imorgon måste du gå upp klockan kvart i sex med mig, du ska få en överraskning då." De orden kom ur min sambos mun den 16 december och jag förstod ingenting. Men sagt och gjort, den 17 december gick jag upp med honom tidigt när han skulle iväg till campus." Du måste gå upp och leta i lägenheten." sa han, och jag suckade lite över att behöva lämna min varma säng, haha.

Men jag klev upp och letade runt i lägenheten, men hittade ingenting. Tittade till sist i min julstrumpa, och DÄR var överraskningen! Tillsammans med två små paket låg en lapp och förklarade att jag varje dag fram till jul skulle få ett paket i strumpan, för att det var en tradition han haft sedan han var liten.

Så varje dag från den 17 december till den 23:e fick jag något i strumpan! Hur gulligt av honom? Så kreativt, och jag som älskar traditioner och tycker de ska behållas blev riktigt glad över att han bidrog med en tradition som ligger honom varmt om hjärtat. Nästa år ska jag verkligen se till att göra samma sak för honom!

Och han kom ju verkligen med BRA grejer inte små random saker bara för att, utan verkligen riktigt bra, genomtänkta och personliga saker!

Här ovan är alltså det jag fick, och som ni ser är det ju en salig blandning av bra saker, hihi! Pysselgrejerna är ju så jag då jag sysslar med Bullet Journaling, och då fick jag även en Bujo i mini-format som jag kan ha med mig, hihi. Sovmasken är perfekt då jag sover dåligt om det är för ljust, ansiktsrengöringen är från av mina favoritserier av hudvård, och vem älskar inte choklad?

Min sambo är allt ett riktigt guldkorn, som han överraskar mig och tar hand om mig, är så lyckligt lottad.

Hoppas ni får en fin fredag!

KRAM PÅ ER!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Nämeen, smälter ju verkligen!! Hur fint är inte detta gjort av honom?" MYS! Du ska verkligen vara lycklig lottad över honom <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Jasmine,
Vilka fina presenter! Sött gjort av honom. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
happyM
happyM,
Men jag dööör vad söt!!!!! ❤️❤️
nouw.com/happym
Anita ,
Men så fint!! 😊
siliiins.blogg.se/
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hur gulligt :'( Åh och jag hade den där bullet journalen förut! LOVED IT!
nouw.com/celinelundqvists
sofieevelina
sofieevelina,
Men åååh asså så kul att få ju!! <3
nouw.com/sofieevelina
enna,
Så fint och genomtänkt av honom 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Pauline,
åhw vad fint 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Yasmine,
Alltå fy vad gulligt, jag blir helt tårögd! <3 KRAM
yasmissy.blogg.se