Halsont och Plick

Jahopp, då var det min tur att bli sjuk. Eller "sjuk" tycker jag är att ta i för jag känner mig pigg och har bara lite ont i halsen, men med allt som pågår just nu är det ju bäst att ta det säkra före det osäkra. Undervisade igår som vanligt, men tog det lugnt, och skrev till min chef på Maxi att jag inte skulle kunna jobba 12-22 idag. Jäkla synd att förlora de pengarna, men vad gör man? Jag vill inte dra på mig något värre eller smitta andra för den delen, även om jag är helt säker på att det bara är vanligt halsont.

Så idag har jag varit hemma själv heeeela dagen och jag kryper på väggarna här hemma, haha. Bortsett från en snabb promenad för att få lite luft och få bukt på huvudvärken har jag suttit bänkad i soffan framför TV:n med ett flertal koppar te. Bakade även energibars igen, men that's pretty much it.

ÅH, en annan grej har jag faktiskt gjort idag! Har ni hört talas om appen Plick? Det är en app för second hand där det är helt konstnadsfritt att lägga upp annonser, samt att de redan räknat ut frakten åt en vilket underlättar så mycket. Då jag rensade min garderob igen häromdagen tog jag mig tiden att idag lägga upp lite där, och har redan hittat en hel del nya plagg jag gärna skulle kunna tänka mig att köpa. Så ett hett tips!

Klicka här om ni vill komma till min profil.

Hoppas att ni har en bra torsdag!

KRAM!

Gillar