Gym

Hej på er!

Tack för era fina ord angående inlägget igår. Idag har jag såhär långt haft en mycket bättre och mer produktiv dag än igår! Började dagen väldigt tidigt då jag var iväg på ett möte, och vid 10 mötte jag upp en vän för att, guess what, GYMMA!

Jag har ju faktiskt aldrig gymmat (förutom med skolan då), utan min träning har helt bestått av dans, promenader och egen hemmaträning. Det har funkat väldigt bra, men under min dansutbildningen märkte jag hur svag jag är i både överkropp och knän p.g.a tidigare skador. Man märker ju av sånt på ett annat sätt när man utsätter kroppen för sådana påfrestningar som dans kan ge. Så att för att jag ska kunna dansa ohindrat och bygga upp mina gamla skador, tänkte jag testa lite gym. Och bara för att göra något annat liksom!

Jag är väldigt taggad på att testa olika pass, typ spinning och danspass har jag kört förut och de har varit SÅ roliga, men idag mjukstartade vi lite med fyrtio minuter på löpbandet (med pw), sedan tio minuter rodd, och sedan lite ben och armar. Det kändes bra, nu har jag kommit igång lite i alla fall!

Ikväll ska jag iväg en sväng på Augustifesten här i stan som börjar idag, mys!

KRAM.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh men vad roligt att ha testat på gym och sen att du mår bättre idag vännen! Ta verkligen hand om dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Alice,
Snyggt jobbat!!
alicelindstrom.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Vad duktig du är😍
nouw.com/hannativeskog
Linnea,
Jag tycker verkligen gym har blivit så mycket roligare på senaste tiden 😊
linneakinis.blogg.se/
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
åhh men så kul när träningen känns rolig !! Jag var också på Augustifesten igår, kul ju!" Visste inte att du bodde i Nkpg hehe
nouw.com/corneliakarlsson
Sara,
Härligt <3
www.aamaziing.se
Angelica,
Åh, så skönt att gymma med en vän 😊
angelicawahlin.se