Gratitude

Hej på er, och hej fredag!
Själv har jag blivit helt dagvill redan då jag tog examen i onsdags och då blev ledig, haha. Och stort tack för alla grattis jag fått, ni är så fina!

Ja, det har nog inte riktigt sjunkit in än, utan jag har mer en långhelgs-känsla än sommarlovskänsla, haha, men det kommer nog snart! Denna helg blir riktigt rolig då vi ikväll ska ha lite födelsedags-/inflyttningsfest (ja, jag vet att vi redan bott ett halvår, hehe) här, och imorgon ska jag gå och se hela Sverigefinalen av Danskarusellen då den anordnas här i stan! På söndag sedan blir det Maxi-jobb 10-19, fina pengar det.

Jag kände att det passade med lite dansbilder, hihi, för fler sådana kan ni scrolla några inlägg ned.

Och i och med helg och denna vecka som har varit så speciell för mig, tycker jag att det är högst rimligt att lista lite extra tacksamhet! HEJA!

Min familj. Lite klyschigt kanske, men det är så sant, och så viktigt. Jag är otroligt tacksam för hur de genom alla år har stöttat mig i mina toppar och dalar, och hur de alltid finns där för mig. Att flytta hemifrån har såklart inte bara varit en dans på rosor, jag har ju flyttat ifrån min största trygghet som jag levt med i 20 år. Såklart det var jobbigt. Är så glad att det faktiskt var så "svårt" att flytta, för det visar hur mycket de betyder för mig och hur mycket de hjälpt mig. Sedan är jag otroligt tacksam för hur de stöttar mig i min karriär som dansare och konstnär. Det är det inte många som gör då jobb inom dans och andra konstnärliga yrken för många inte är lika "seriösa". Att de alltid trott på mig och stöttat mig inom det betyder allt.

Min sambo och mina vänner. Likadant här; de stöttar alltid och finns alltid, och det är jag otroligt tacksam för, speciellt min underbara sambo som jag nu delar min vardag med. Jag är otroligt glad över hur han finns där och uppmuntrar och stöttar, både i toppar och dalar, och stannar kvar trots att han sett både mina värsta och sämsta sidor. Det är guld värt.

Att jag klarade min utbildning. Jag ska inte ljuga, i början var det riktigt tufft. Jag grät mig igenom nästan varje danslektion och klankade ned på mig själv otroligt hårt. Jag kunde inte förstå hur jag ens hade kommit in, jag var ju så dålig. Men någon gång efter höstlovet släppte det och jag började utvecklas, både danstekniskt och i mitt mindset. Jag är otroligt glad att jag någonstans hittade kraften att fortsätta för det har gett mig så otroligt mycket och jag är otroligt tacksam för allt jag lärt mig, och tacksam för mig själv som vågade kämpa vidare.

Att jag har en lägenhet. Bara en så simpel grej att jag har tak över huvudet, mat på bordet och får bo med den jag älskar, är en sådan "självklar" grej som man ibland inte tänker på. Men när jag tänker på det har en jäkla tur att få bo i en sådan fin lägenhet i ett underbart område med den jag älskar.

Vad är ni lite extra tacksamma för?

KRAM, hoppas ni får en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Åh grattis!! 😊
linneakinis.blogg.se
nwistrand
nwistrand,
Å va stort, så roligt 💕✨
nouw.com/nwistrand
Så fina saker att vara tacksam över, just det där med sin egen lägenhet är något jag minns som så stort när man flyttade hemifrån 😃
www.saramadeleine.se
Det finns mycket att vara tacksam för 😊
www.henrikolsson.eu
Yasmine,
Så fina saker du är extra tacksam för! Jag är tacksam för att jag vågar utmana mig själv och få utanför min comfort zone!
yasmissy.blogg.se