Gott och blandat

Hej på er!

Hur mår ni? Själv mår jag bra, men hamnat i lite ekonomisk stress och tankar om framtiden, haha, ni vet sånt där som alla i min ålder ska gå grubbla på då och då. ;) Men det kommer att lösa sig, allting är ju bra, och jag kan ändå inte ändra något just i detta nu, bara tankarna som börjar gå, haha, jag tror ett flertal känner igen sig i detta!

Anyways, igår kunde jag ÄNTLIGEN dansa igen efter nästan två veckor borta. Hade ett två timmars rep med The Aces då jag utmanade dem rejält med balett vid stången samt olika jazzövningar. Alltid bra att utmana sig! Sedan undervisade jag i tre timmar, så härligt att träffa mina elever igen.

Idag bestämde jag mig för att inte sätta klockan då jag kände att kroppen skulle behöva det. Att knappt ha rört sig på två veckor till att dansa nästan fem timmar i sträck tar ut sin rätt, speciellt under kvällstid! Men nej, jag vaknade pigg redan klockan sju i morse!

Så jag gick upp, åt frukost, städade en sväng, och när sambon gjorde sig redo för online-föreläsning hade jag ett träningspass hemma. Jag får sådana flashbacks när jag ser honom plugga via datorn till när jag studerade kinesiska på distans, haha, då hade vi tre online-föreläsningar i veckan. Saknar det väldigt mycket, kanske något att ta tag i igen...?

Nu ska jag snart ta och laga lite mat, vid fyra ska jag ta en dejt med fina Maja, och 17.45 undervisar jag! Egentligen jobbar inte jag tisdagar, men min kollega var sjuk så jag ska hoppa in och ta hans klass. Kul, kul!

Hoppas ni får en superfin tisdag!

Kram

Gillar

Kommentarer

Sara ,
kul att du äntligen kunde dansa igen, det är ju så kul. Hoppas du får en härlig tisdag 😊
sarakarlson.blogg.se
happyM
happyM,
Åh men så kul med tisdagsdans också!! Stor kram ❤️
nouw.com/happym
hilmak
hilmak,
Gud vad jag saknar dansen när du skriver om övningar vid stången, haha det trodde jag aldrig men till och med de segaste tuffaste övningarna som gjorde ont överallt hade varit kul att göra nu när det var så längesen haha! Kul att undervisa! 😍
nouw.com/hilmak
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad skönt att tillåta sig till att få sova ut, det måste man göra ibland just för återhämtningen! Vilken härlig dag alltså!! Stor kram vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
Johannna
Johannna,
Men åh vad kul att du fick dansa 💕
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Vad härligt att du kunde komma igång men dansen nu, måste varit helt otroligt skönt! 😍
nouw.com/beattriicee