GOT7 Appreciation Post

Alltså nej. Nej, nej, nej, mitt hjärta gör så ont. En av mina favoritgrupper ska splittras.

Som ni numera vet vid det här laget var jag ett stort K-pop-fan under gymnasiet. Den första gruppen jag någonsin hörde var GOT7, och jag blev snabbt ett stort fan av dem. Även om jag tiden efter gymnasiet inte alls har varit lika insatt i K-pop, har jag alltid haft koll på GOT7. De har alltid funnits där inom mig, från att de släppte sin första låt 2014, fram tills nu, även om intresset gått lite upp och ned från min sida.

Nu, sju år senare (tiden har gått så himla snabbt), ska de splittras. Deras kontrakt går ut och de har valt att inte förnya och gå skilda vägar. Och det gör så himla ont i hjärtat. Även om jag inte är en aktiv lyssnare på dem idag, så var de en så stor del av mitt liv under en så lång period. Jag har så många minnen kopplade till deras musik, och hela min gymnasietid är ett virrvarr av tonårskänslor, hitta sig själv, och K-pop. Det är klart det känns nu när de ska splittras.

Usch, det gör faktiskt väldigt ont att skriva detta. Jag tror att alla som förlorat en artist eller en grupp på något sätt kan förstå. Det är väldigt intressant egentligen hur mycket musik kan påverka en och bli en så stor del av ens liv, hur musiken kan få en att känna och uppleva så mycket. GOT7 har liksom alltid på något sätt funnits med, från att jag var 16 år till att jag nu är 22, snart 23 år. Det känns så vemodigt på något sätt. Jag har lyssnat på deras musik så mycket, skrattat till dem på realityshows, inspirerats något enormt inom dansen från dem, och bara haft dem som förebilder helt enkelt.

Jag är såklart väldigt glad för deras skull. Nu får de chansen att utveckla sig själva åt lite andra håll också, och jag vet att de kommer att hålla ihop på ett eller annat sätt. Dessvärre har de blivit väldigt dåligt behandlade av sitt bolag, vilket är väldigt vanligt tyvärr i denna industri, så ur den aspekten är jag glad att de kommer därifrån.

Det är så sjukt, för när jag hör många av de här låtarna som ändå släpptes för flera år sedan så känns det verkligen som IGÅR. Tiden har gått så himla snabbt, och kan ni tänka er att det var sju år sedan jag började gymnasiet? När de debuterade som grupp hade man ju inte en tanke på att de hade kontrakt som skulle gå ut så småningom, och om tanken slog en tänkte man "det är långt fram". Men poff, nu är vi här, och jag undrar vart alla år tog vägen egentligen.

Ja, jag har väl egentligen ingen tanke med "vad det ska bli av" det här inlägget. Även om jag verkligen älskar att skriva om sådant som jag vet att andra också tycker om att läsa om, är min blogg i första hand ett sätt för mig att vara kreativ och uttrycksfull. Det här blev helt klart ett inlägg i syfte att bara skriva av mig.

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,

Så himla tråkigt❤️🙁de är alltid så hemskt när ens favoritgrupp splittras! Jag blev såå ledsen när the fooo splittrades och när one direction splittrades, så sorgligt❤️ Styrkekramar!

nouw.com/tinafalkestad
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh nej 😟 de har ju så många bra låtar! ❤️❤️

nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,

Åh så tråkigt 😟 Stor kram ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,

Gud vad tråkigt att dem ska splittras dem verkar ju vara grymma på det dom gör när man kollar i videon! 🧡

nouw.com/beattriicee