Goodiebag

Som jag nämnde häromdagen när jag var och gigade för Ideal of Sweden så fick vi med oss en varsin härlig goodiebag! Det var verkligen en jättebra blandning av produkter, så jag tänkte jag skulle dela med mig av dem! Here we go!

Goodiebag Ideal of Sweden

Först ut är de här veganska snacksen och en Red Bull! Själv dricker jag ju ingen form av energidryck, men min sambo gör ibland så han blev väldigt glad, haha. Riktigt taggad på att få testa snacksen!

Sedan var det tuggummin och en hårspray från Mila Nila! Alltid bra att ha en liten hårspray som är smidig att ta med i väskan, speciellt när jag gigar! Topp topp.

I påsen fanns det även en typ av "fashion magazine" för män om jag förstått det hela rätt, haha, hela konceptet var lite luddigt. Har bläddrat lite i den och det finns riktigt coola outfits och looks! Den ska bli kul att bläddra lite mer i.

Näst ut är en hel del härliga produkter från Make Up Store, hihi! Blev riktigt taggad när jag såg det!

Där fanns bl.a två superfina ögonskuggor, en superhärlig orange och en brun!

Det fanns även ett prov på en parfym som luktar sååå gott, och en liten påse med återfuktning för ansiktet.

Och så fick man med en concealer och en rouge! Har inte hunnit testa concealern än, men vi får hålla tummarna att det är en någorlunda rätt ton för mig, haha!

Och sist i den lilla påsen var ett kort på en 30 minuters gratis sminkrådgivning! Hur himla bra är inte det? Det är verkligen en sån grej jag ofta tänker på att jag skulle vilja göra, men ändå inte gör liksom. Detta ska jag verkligen nyttja, så bra att få tips från lite proffs!

Sist så fanns det även en rabattkod på TRIWA, superfina klockor har dem!

Verkligen så fin grej att ge bort goodiebags, och speciellt att vi som var där och jobbade som dansare fick också! Verkligen det där lilla extra som gör att mig verkligen känner sig lite extra uppskattad.

Ha det fint, kram!

Gillar