Godmorgon februari

Godmorgon på er!

Är ni redo för en ny och härlig vecka, och månad dessutom? Det ��r jag! Jag ville bara kika in och önska er en härlig måndag. Själv steg jag upp klockan sex i morse för lite yoga och meditation innan jag satte mig med lite plugg.

Jag går ju alltid upp väldigt tidigt, oftast runt sju senast, men jag vill försöka gå upp ännu tidigare, haha. Jag gillar verkligen morgonen och känner att jag hinner så mycket mer! Så under februari månad har jag tänkt att jag ska försöka gå upp klockan sex så ofta som möjligt, om inte ännu tidigare! Vi får se hur det går, haha.

Ett annat "mål" jag har för februari är att träna minst fem dagar i veckan. Jag har jobbat länge nu med att få in en hållbar träningsrutin igen, och nu äntligen börjar jag känna att jag är på rätt spår och kan öka upp ännu lite till. När dansen försvann så mycket i och med Corona försvann ju mina vanliga danstimmar och pass, så då blev det extra viktigt med min egna träning för att få in lika mycket rörelse.

Har du några mål för februari?

Haha, det var inte alls meningen att jag skulle dela med mig av detta, men jag bara skrev på och så blev det så! Varför inte, liksom? Kanske får någon annan lite inspiration inför mål i februari!

Nu ska jag göra mig redo inför föreläsning 9-11, och i eftermiddag ska jag äntligen få dansa med The Aces igen, wiho! Efter ett uppehåll på nästan två månader har vi bestämt oss för att börja repa lite smått igen, och eftersom vi är så få i gruppen, håller avstånd, och bara kommer om vi är friska, så känns det ändå okej.

Glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor till min frågestund om mina kinesiska-studier! Den avslutas under veckan.

Ha en toppenfin måndag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Gud vad skönt att gå upp så tidigt!! Önskar att jag var morgonmänniska, det är ju underbart 😍
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Omg hade glömt bort att det är ny månad nu hahah ❤️ Lycka till med målen fina du ❤️ Stor kram

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Håller verkligen med om att det är skönt att gå upp tidigt! Man hinner med såå mycket mer om dagarna då! Jag går upp kl 8 varje morgon vilket är så skönt för man hinner ju så mycket under en dag. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Fina du! Håller helt med om att det är superunderbart med ny månad. KRAM

nouw.com/hilma
santonia
santonia,

Så skönt att börja dagen med lite yoga och meditation så tidigt!

nouw.com/santonia
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh håller med älskar att gå upp tidigt, försöker oftast gå upp runt 07.30 varje morgon. Man mår så mycket bättre när man får in en slags rutin på morgonen!

nouw.com/louiseedling
Enna,

Så härligt att vakna tidigt! Jag vill börja vakna tidigare 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Johannna
Johannna,

Men gud, önskar att jag också var så duktig på att gå upp tidigt, tyvärr är jag inte det XD

nouw.com/johannna
evelinarou
evelinarou,

Har samma träningsmål för februari! 😊 <3

nouw.com/evelinarou