Glad i danshjärtat

Hej på er!

Hur har er fredag varit? Min har varit helt okej! Jag har inte alls haft något flow i plugget idag vilket stressar mig, och huvudvärk har spökat hela dagen, men så får det vara ibland!

Idag hade vi rep i vanlig ordning, och jag såg till att komma dit lite tidigare för att ha danssalen för mig själv. Nu när nästan all min vaken tid går åt till plugget, plus att jag inte undervisar just nu i och med Corona, så hinner jag inte åka till danssalen lika ofta som förut. Det gör faktiskt lite ont i mig. Jag älskar att dansa, och även om jag nog dansat på varenda kvadratmeter här hemma i lägenheten, haha, så är det inget som slår en stor, rymlig sal med stora speglar och ordentliga högtalare. Mmmm, ljuvligt.

Men idag fick jag leva ut ordentligt då jag dels hann koreografera och improvisera för mig själv, vilket jag kommer leva på hur länge som helst, och dels hade ett jättebra rep med mina tjejer! Så idag är jag riktigt glad i danshjärtat.

Jag kom hem för ett tag sedan och snart vankas middag och lite fredagsmys. Vloggen från i måndags ska jag klippa ihop också, hihi, sen får vi se om huvudet orkar med något mer plugg. Jag tvivlar på ett ja, men man vet aldrig. Det är ju ändå fredag.

Ha en fin kväll!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Linnea,

Härligt med fredagsmys! Min fredag var fullproppad med jobb, men idag kör jag lördagsmys istället 😊

linneakinis.blogg.se/
Emmamehrali
Emmamehrali,

Åh vad jag saknar att dansa! Det är verkligen så underbart!! 😍

nouw.com/emmamehrali
Enna,

Kände också som dig i slutet av veckan med plugget men nu helgen har flowet ökat 😊 Hoppas du får en trevlig söndag!

sayyeastofashion.blogg.se