Gårdagens gig och lov

Hej på er!

Jag hade en fantaaastisk torsdag igår när jag uppträdde på Företagargalan! Det var så himla roligt!

Jag kom dit på eftermiddagen och då fick vi vår loge samt soundchecka och känna på scenen. Sedan var det massor av fix med smink och hår såklart, och så fick vi middag. Klockan 19.00 körde vi första numret när Linnéa sjöng Säg Mig Var Du Står och då började vi bland borden i publiken. Det var så roligt, och verkligen världens drag att dansa bland folket sådär! Jag och Vilma fick som en egen catwalk att improvisera på bland alla bord, haha, underbart, så mycket feeling!

Under kvällen dansade vi även i Shape of You (min koreografi från julshowen, så roligt att få köra den igen!), Händerna Mot Himlen, och ett Avicii-medley! Alla nummer gick verkligen så bra, och det var så underbart att få uppträda igen! Sen var det jätteroligt att få träffa Kevin Walker och High15 också, jättetrevliga allihop!

Kvällens roligaste och mest oväntade händelse var ju att min gamla ridskola som jag red på i över 15 år var nominerade, och satt längst fram. De kände igen mig och blev helt till sig, haha! Pratade med dem efter showen och det var verkligen så mycket glädje. Saknar verkligen dem och ridningen så mycket.

Det var verkligen en toppenkväll, men den blev väldigt sen, haha. Har varit ganska sliten idag med tanke på att jag jobbade sent i onsdags också, men hade en toppenbra dag då jag höll dansklass för mina klasskamrater! Så kul! Ikväll kommer Cajsa hit för en liten myskväll, så välbehövligt.

Och vet ni vad? NU HAR JAG PÅSKLOV!

Hoppas ni har en superfin fredag, kram!

Gillar

Kommentarer

Bra jobbat! 😊
www.henrikolsson.eu
Yasmine,
Låter som en väldigt rolig upplevelse! 😃 Kram
www.yasmissy.blogg.se
Netti Starby,
Oj vad kul och så himla fina ni var! 😃 Kramis
starbys.se
Hilma
Hilma,
Men gud vad härligt med föreställning! Grymt jobbat och vad fina ni var 😃 Grattis till påsklov finis!
nouw.com/hilma
lilbabustyle
lilbabustyle,
Men åh vad kul! 😊
nouw.com/lilbabustyle
soderluundd
soderluundd,
Så fin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd
Linnea,
Åh vilken kul kväll!:)
linneakinis.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså WOW, WOW, WOW!! Som sagt - är så sjuuukt glad för dig att du får chansen att göra allt det här. Det är du verkligen SÅ värd!! Stor kram hjärtat och lova mig nu att ha ett otrligt lov <33
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilken pangkväll det låter som och hur häfrigt? Skulle själv inte våga haha! Kram
nouw.com/emmeliesehlin