Fynden från Ullared

Tidigare i veckan var ju jag i Ullared med familjen! Fyndade lite nödvändigheter, och lite mindre nödvändiga saker, haha. Fast tycker faktiskt mest jag köpte sånt som jag kände att jag behövde, så det är ju plus! Här nedan får ni ta del av det jag köpte, förutom bakplåtspapper och fryspåsar, kände att det inte var så roligt att visa, haha.

Passade på att köpa lite russin och nötter! Älskar att ha sånt till min gröt på morgonen, eller göra mina egna energibars.

Älskar Lindt's mörka choklad så köpte det, hihi, även Vitamin Well och matvete! Har även länge velat testa trenden med hårband, men tyckt de varit lite för dyra, men nu köpte jag två för billig peng! Även snoddar och lite fina hårspännen som jag tänkt ha när jag ska på bröllop.

Köpte nytt schampo och balsam, mitt sminkborttagningsmedel, bomullsrondeller, och min favoritansiktsmask och skrubb från L'Oreal.

Fyndade en highlighter-palett för det går alltid åt när jag gigar, två mascaror, min favoritconcealer, och ett nytt puder!

Julen närmar sig ju, hihi, och det är första julen jag firar i lägenheten! Så då köpte jag ett räkneljus och adventsljus. Sedan även ett bar hudfärgade strumpbyxor och strumpor.

Träningsband till gymmet och sulor till jobbskorna på Maxi! Sååå välbehövligt.

Jag var i stort behov av lite nya tjockare tröjor, så jag fyndade två likadan i grönt och lila, och sen en grå tröja plus ett par gröna byxor! Love it.

En vanlig svart basic-tröja fick också följa med, samt en ny halsduk.

När jag skulle åka till IKEA hade jag spanat in ett par ljusstakar som tyvärr inte fanns när jag var där. Men då hittade jag ett par liknande på Ullared och slog till! Så fina.

Plockade även på mig en familjekalender till nästa år! Det har verkligen underlättat min och sambons vardag att skriva scheman och aktiviteter där. Sen även en bok och ett läppsyl!

Vi har länge varit på jakt på en ny lampa till sovrumsfönstret, så det blev en sådan plus lampskärm! Även en lampskärm till vår nya lampa i hallen som jag köpte på Kosta Boda, hihi. Jättedålig bild på skärmarna, jag vet, haha.

Och till sist ett nytt mobilskal! Har verkligen saknat plånboksfunktionen då jag bara haft ett vanligt skal just nu.

Väldigt nöjd med mina fynd!

Hoppas ni har en fin fredag, kram!

Gillar

Kommentarer

Tess,
Jag älskar ullared 😃 gud de var hundra år sen sist jag var där men hoppas på en trip dit när som helst igen 😃
epiicpink.blogbiz.se/