Fynd från Rituals

För ett tag sedan fick jag ett presentkort på 400 kr på Rituals. Föra veckan hittade jag det och kände, som jag nämnt många gånger nu, att jag måste använda det så jag inte glömmer bort det innan det går ut.

Jag älskar Rituals, men problemet med skönhetsprodukter och hudvård är att man redan har så mycket, haha. Det är en såndär perfekt present att ge bort, så jag vet inte hur mycket jag fått genom åren som jag ännu inte hunnit använda upp. När jag flyttade och gick igenom allting så sa jag till mig själv "Nej, inte en duschtvål till fören detta är slut!", haha. Det har jag faktiskt lyckats hålla väldigt bra, det enda jag köpt i hudvårdsväg är schampo och balsam, men body butters, handkrämer, body mists, duschtvål, you name it, har kommit från mitt lilla förråd. Som såklart fyllts på ändå under året i form av presenter, haha...

Så när jag klev inte där på Rituals kände jag mig lite fundersam. Jag behövde ju inget? Men det är ju inte helt fel att handla på sig lite när man inte behöver spendera något själv, och eftersom jag inte skulle handla något där i vanliga fall just av ovanstående anledning så kändes det lite lyxigt att kunna plocka på sig lite nya produkter.

Först valde jag den här body misten från serien Ayurveda. Jag har inte haft något från den serien förut, men tyckte den doftade sååå gott!

Jag valde även detta schampo och balsam i samma serie! Jag har aldrig testat Rituals egna hårvårdsprodukter, så det blev jag taggad på! Först valde jag bara schampot, men när jag kom fram till kassan visade det sig att de hade ett erbjudande just nu för schampo och balsam! Så genom att bara lägga till 30 kronor fick jag båda två! Vilket kap, va?

Jag hittade även detta serum som jag tyckte lät intressant i serien Jing! Denna ska vara för att lätta stress, och med hjälp av den lilla kulan (som inte syns så bra på vänstra bilden tyvärr) rullar man den i ansiktet och doften och beröringen ska då hjälpa till att lugna ned. Jag tyckte denna lät väldigt intressant och kan verkligen tänka mig hur detta kan lugna kropp och knopp i stressiga perioder.

När allt detta var valt var presentkortet slut. Väl framme i kassan såg jag att jag inte var medlem, och genom att teckna medlemskap fick jag med ett test på duschtvålen Sakura! Jag älskar den serien och har haft handkrämen i samma serie, gudomlig verkligen. Jag fick mig även en till överraskning där det visade sig att handlade man över 450 kronor fick man med två doftsprayer till hemmet. Så även det fick jag med mig som gåva!

Så i slutändan betalade jag alltså ynka 55 kronor för allting! Det var väl mig ett riktigt bra kap? Det må jag säga, är så himla nöjd!

Har ni köpt något på Rituals den senaste tiden?

Många kramar!

Gillar