Fullt upp

Hej på er!
Fredag idag, heja! Inte för att jag har jättemycket helgfeeling då min helg är helt uppbokad, haha, but still, fredag är ju alltid fredag!

Men om vi börjar med igår då! Först jobbade jag 8-12 på Maxi, och vid 13 hade jag ett väldigt bra jobbmöte på dansskolan! Sedan snabbt hem och landa i soffan en liten stund innan jag skulle åka iväg igen för repetitioner inför imorgon.

Och idag var det också upp tidigt för att åka iväg till mitt gamla gymnasium och återigen vara vikarie för deras dansklass! Jättekul var det, och jag höll en lektion i street!

Efter det hoppade jag på tåget och åkte till Linköping där jag skulle ha lite dans för äldre på en träffpunkt! Tyvärr var det ingen som kom den här gången eftersom de var på utflykt, men men! Då passade jag på att besöka min lärare från min utbildning på Lunnevad, så kul att se henne!

Ikväll är kvällen ganska oklar. Eventuellt ska jag på taco-kväll med några vänner, men funderar starkt på att skippa det. Jag har seriöst inte haft en kväll hemma på en och en halv vecka, och denna vecka har jag fart runt så extremt mycket mellan olika jobb och aktiviteter. Det har varit fullt ös medvetslös helt enkelt, och med tanke på hur lång morgondagen kommer att bli skulle det vara så otroligt skönt med en lugn kväll hemma. Sådana är viktiga också.

Hoppas att ni har en fin fredag, kram!

Gillar