Fullt upp

Hej på er!

Redan torsdag idag, vad veckorna springer!

Idag vaknade jag upp och gjorde ett träningspass direkt. Jag åt frukost framför julkalendern, och kort efter det bar det av för möte på Hemgården. I normala fall har jag ju dans och jympa för pensionärer där, men när Corona nu slog till ännu hårdare blev vi tvungna att ställa in. Så jag var där för möte av lite administrativa saker samt lite planer inför vårterminen. Åh, jag hoppas verkligen att allt blir som vanligt snart så vi kan genomföra de här nya projekten vi har på gång!

Efter det gick jag till pappas jobb för att hämta lite skumtomteudge som mamma bakat åt oss, haha. Min blev ju verkligen katastrof när vi bakade då den inte alls fick rätt konsistens när den stelnat, haha, så mamma var snäll att göra en sats åt oss. Sedan vidare till några butiker för att fixa de sista julklapparna, och nu är jag KLAR! Så otroligt skönt.

Och nu sitter jag på Nelins och har precis ätit en macka och druckit en kopp te till lunch, och fixat för fullt på en av mina kreativa julklappar. Det var så skönt att bara komma in hit efter man fart runt så mycket på morgonen. Idag var också en dag jag behövde få lite grejer på datorn gjorda, och då valde jag att göra det utanför hemmet för att bli lite mer fokuserad.

Snart ska jag dra mig hemåt, men det regnar för fullt ute, så sitter nog kvar här tills det värsta slutat, haha.

Hoppas ni har en bra torsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Härligt med morgonträning och skönt att vara klar med alla julklappar! 😍

nouw.com/hilmak
Hilma
Hilma,

Ha en bra torsdag finis! Kram <3

nouw.com/hilma
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så skönt att alla julklappar är klara! 🥰 Corona ställer till alldeles för mkt 😔

nouw.com/emelieanderssoon
Enna,

Vilket mysigt ställe att ta en lunch på 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Den där mackan såg sååå god ut!😍

nouw.com/hannativeskog