Friyay

God förmiddag på er!

Gissa vad som hände igår? Vår säng kom, TJOHEJ! Så komiskt, för vi var och hämtade soffan igår som vi lagt undan på Jysk, och precis när vi kört hem den så får vi ett sms om att sängen hade kommit, haha. Så det var bara att vända och köra en omgång till! Så den sattes upp igår, och soffan ska vi försöka få bukt med idag, så ikväll blir förmodligen första natten vi sover där, hihi! Spännande!

Annars idag ska jag försöka flytta mina sista grejer, vår tv ska hämtas, ska vi börja bo måste ju även lite mat handlas, haha, och ikväll sker en överraskningsgrej för en kompis! ^^

När allt börjar komma i ordning får ni såklart bilder på både soffa och säng för det har jag fått en del frågor om! Roligt att så många av er är så taggade på mitt dansprojekt också som jag skrev om igår, det ska bli roligt att dela det med er!

Hoppas att ni får en toppenfin fredag, kram!

I brist på annat får ni en närmare bild på min nyårsoutfit! Blev så kär när jag fyndade både byxorna och den tillhörande toppen på rea på BikBok! Supersnygg i svart och med guldiga små stenar!

Gillar