Friday

Hej på er!

Återigen fredag, TJOHEJ! Jag startade min fredag på DeGeer-gymnasiet där jag igår och idag varit och pratat med deras dansklasser om mina danskurser för ungdomar och vuxna på Dansverkstan. Alla på DeGeer får även lite studentrabatt, så vi ska hoppas att det lockar lite extra! Men det är väldigt många som ställt följdfrågor och visat intresse så jag hoppas verkligen jag får lite anmälningar, hihi.

När jag var klar där gick jag en sväng till gymmet och tog ett lite kort och effektivt pass, för sedan var det dags att möta upp Freja för lunch!

Kvällen nu har spenderat för mig själv med tvättmaskinen och i myskläder, haha. Conny skriver tenta till klockan 19, men efter det blir det taco-mys och Idol, hihi. Imorgon jobbar jag på Maxi 9-15, och på söndag drar jag ÄNTLIGEN igång mina kurser för ungdomar och vuxna på Dansverkstan!

ÅH, jag är så otroligt taggad. Att hålla mina egna kurser på en dansskola är något jag verkligen drömt om länge, och nu händer det! Nu hoppas jag bara att lite fler anmäler sig, men man får ha i åtanke att det tar lite tid att starta upp något helt nytt, i detta fall helt nya kurser för denna dansskola.

Ha en fortsatt fin fredag, kram!

Gillar