Fresh cut

I måndags var det äääntligen dags för mig att klippa mig!

Nu är det ungefär ett och ett halvt år sedan jag klippte av mitt långa, långa hår och valde att gå på en kortare frisyr. Jag trivs verkligen så bra i kortare hår! Jag var så rädd när jag gjorde det första gången då jag alltid varit "tjejen med långt hår", haha, men jag är så glad att jag vågade göra det. Nu längtar jag nästan efter att klippa mig varje gång för mitt hår växer så snabbt och blir så slitet snabbt, haha. Det är så skönt att gå till frisören!

Nu hade håret blivit lite för långt för min smak. Den här längden på mig tycker jag inte är så smickrande och jag tycker bara att det blir jobbigt och tråkigt, ingen riktig frisyr liksom.

Före...

... efter!

Åh, jag är så nöjd! Självklart känns det ovant, och den där första tvättningen av håret brukar ju alltid kännas så skum, haha, men jag vänjer mig snart. Det är skönt att kunna gå i utsläppt oftare också, förut gjorde jag nästan aldrig det just för att håret kändes för långt. Nu känner jag faktiskt att jag har en hanterbar längd för att ha det utsläppt.

Nog om det, idag är det jobb 10-17, och efter det ska jag träffa Maja! Så roligt, det var verkligen längesedan vi sågs. Imorgon skulle jag varit ledig, men då min kollega var sjuk ska jag hoppa in och jobba hennes pass 15-22. Känns bra med lite extra timmar eftersom jag var hemma förra veckan.

Ha en toppenfin onsdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Du passar så bra i kort hår 😊 jag hade aldrig vågat klippa av mitt hår..är alldeles för feg 😊 men det är alltid härligt efter att ha varit hos frissan <3

nouw.com/emelieanderssoon
Eva,

precis så tänkte o kände jag när jag klippte av mighåret för 1,5 mån sedan o trivs så bra super snyggt är det 😊

evasblogg.blogg.se
Louise,

Men åh du passar så bra i kort hår! 😃<3

louiseelinore.com
Netti Starby ,

Åh vad fint det blev! <3 Kramis

starbys.se
carroat
carroat,

Så fin du är och klippningen blev ju så bra! 💕

nouw.com/carroat
Ingajohansson
Ingajohansson,
enna,

Men sååå fint!! Och fräscht 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Lisa,

Vad fint. Du passar verkligen i lite kortare hår 😊 Kram

familjenkaotisk.blogg.se
hilmak
hilmak,

Så fint!! Va härligt att du blev nöjd!! ❤️

nouw.com/hilmak