Fredagskänslan på topp

Fredag idag, och fredagskänslan är på topp! Inte bara går jag mot helg, utan även min SISTA DAG på sommarjobbet! Wiho. Nu är ju jag anställd som extra-och sommarjobbare på Maxi sedan sex år (hur länge?!) tillbaka, så det dröjer nog inte länge innan jag har ett extrapass där igen, haha, men det är alltid något speciellt med att just ha sitt sista pass på sommarschemat.

När sommarjobbet tar slut är det verkligen alltid fullt fokus på hösten för mig, och inte är det annorlunda i år! Men som jag nämnde igår är ju alla tankar och planer inför i höst verkligen all over the place. Det kommer att lösa sig, det gör det alltid, men just nu är det lite stressigt. Jag gillar verkligen att jobba på Maxi och det har varit väldigt skönt med ett ordentligt schema, men det skönaste med att det är slut är ju att jag verkligen får lite tid att rensa huvudet och se över min höst.

Jag saknar mitt korta hår, MÅSTE verkligen klippa mig snart igen.

Så idag klocka 17.00 går jag av för denna sommar!

Helgen blir festlig då vi ska ha pappas 50-årsfest. Eller "fest och fest", hur mycket fest blir det egentligen i de här tiderna? Pappa fyller ju egentligen i april, så då hade vi ett mindre firande med förhoppningar om att situationen skulle vara bättre nu i Augusti. Man kan väl kanske inte säga bu eller bä, så det blir ett lite mindre firande igen, samt öppet hus så att folket sprids ut under dagen. Vi ska även vara ute så mycket som möjligt.

Hur som haver ska det bli himla trevligt att träffa lite släktingar igen, det var alldeles för längesen nu!

Hoppas ni får en fin fredag!

Många kramar!

Gillar