Från oss alla, till er alla...

Godmorgon allihop, och god jul!

Åh, så himla roligt att julafton äntligen är här, hihi! Jag jobbade till 21.00 igår, och efter det åkte jag hem och såg på uppesittarkvällen med Conny och hans pappa. Eller "såg", jag lyckades somna i soffan tre gånger, haha. Skapligt sliten efter jobbet!

Vi tog oss en sovmorgon idag, och vi ska snart äta lite frukost. Jag har sett sista avsnittet på julkalendern, och wow, vilka rysningar jag fick! Verkligen ett bra sista avsnitt! Dock var det några grejer jag gärna hade fått lite svar på, men verkligen ett bra avsnitt.

OCH! Ni kanske trodde The Aces Adventskalender var slut efter lucka fyra, men nejdå! Vi filmade även en video till självaste julafton som kommer här!

God jul från The Aces

Är det någon som känner igen koreografin, haha? Är min i min generation tror jag definitivt man kommer känna igen den från en viss tonårsfilm... Och glöm inte att kolla till slutet för vår lilla julhälsning, hihi!

Hoppas ni får en jättefin julafton nu! Vi ska äta frukost och sedan invänta Connys mamma och syster. Ikväll åker vi till min familj och firar med dem.

Många kramar!

Gillar