Från mig till er

Okej, nej, jag klassar inte mig själv som en stor bloggerska, och ja, jag vet att den här videon inte kommer att bli världens grej, och nej, jag bryr mig inte. För detta handlar inte om att göra världens trend eller att flera tusen hakar på. Detta handlar om att ge en ny bit av mig själv till er.

Ni läser min blogg vecka ut och vecka in (vilket jag tycker är så roligt!) och ni läser då även om min dans vecka ut och vecka in. Jag tycker det är väldigt roligt att ni ger så mycket respons på detta och visar intresse, så därför kommer nu...

En danslektion med Alice Emericsson!

JA! Jag har alltså filmat en tutorial på en koreografi som jag delar med mig av i videon under, hihi! Jag vet att alla inte bor här i stan och har möjlighet att ta lektioner för mig, och jag vet såklart att alla inte har samma intresse för dans som jag har, men därför ville jag ge det lilla jag kan i dansväg till er som sitter hemma och letar efter något att göra!

Denna koreografi är jazz-inspirerad och riktar sig till alla nivåer av dans, alltså kan du göra den även om du aldrig tagit ett danssteg innan! Videon är också spegelvänd, vilket gör att ni inte behöver vrida och vända på något själva utan följer mig precis som er egen spegelbild. Den är även anpassad just för ett litet utrymme vilket gör att den går perfekt att göra hemifrån!

Jag måste säga att det faktiskt var väldigt roligt, haha! Jag är ju ingen vloggare alls, men har alltid älskat att filma och klippa och klistra med det, så det var väldigt kul att göra något nytt, samt att "undervisa" på ett nytt sätt! Det känns dock lite konstigt att ni får höra hur jag låter, haha. Jag kan personligen känna att när man följer en bloggare och hen helt plötsligt lägger ut en video så känns det så konstigt att höra personen prata! Någonstans har man ju liksom skapat sig en bild av hur personen låter, haha.

Så jag hoppas verkligen att ni hakar på och testar och tycker att det är roligt! Och som jag säger i videon är ni varmt välkomna att skicka till mig, det vore verkligen så himla kul! Fatta om man skulle kunna göra en hel dansvideo med den här koreografin med olika bloggare från runt om i Sverige, OMG...

NU KÖR VI, have fun! Skriv gärna vad ni tycker!

Många kramar, dansa loss!

Gillar