Fräknar och träning

Godmorgon!
Igår fick bloggningen tyvärr utebli.
Jag jobbade först på Maxi 8-16, och när jag var hemma och skulle blogga fungerade det inte att ladda upp bilder! Jag försökte flera gånger under kvällen, men det funkade inte, och ett inlägg utan bilder kändes inte jättelockande.

Anyways, nu är jag här! I tisdags undervisade jag två klasser, min Commercial Street 13+ och min Jazz 30+! Det känns helt galet att jag nästa vecka har min sista lektion med dem! Terminen har gått så snabbt, och jag kommer verkligen att sakna dem över sommarlovet. Dessa grupper har fått en liten speciell plats i mitt hjärta, verkligen superhärliga grupper som jag verkligen ser fram emot att ha varje vecka.

Då var vi inomhus, men i måndags var jag som sagt utomhus, och titta mitt ansikte! Denna bild var absolut inte menad för bloggen utan skulle bara kolla ljuset, haha, men såg verkligen hur mina fräknar kommit fram! Har inget annat smink på mig här förutom mascara, så fräknarna syns verkligen. Älskar när jag börjar få lite färg och fräknar, hihi, det känns så jag.

Och igår då var det jobb 8-16. Efter det checkade jag MQ's utförsäljning och fyndade två tröjor, kommer bli så fina nu i vår! Mer än så hanns inte med utan jag somnade snabbt redan kvart över nio, haha.

Idag vaknade jag redan halv sju... Halv sju?! Helt galet, jag som är ledig, haha. Men min kropp har vaknat av sig själv himla tidigt senaste tiden, och det är bara att ta vara på det! Är ju generellt en morgonmänniska, älskar min morgnar, hihi. Idag i alla fall tog jag mig faktiskt upp för ett träningspass.

Jag skrev ju i ett inlägg för några dagar sedan att min träningsmotivation verkligen tryter just nu när jag undviker gymmet, och jag kan väl inte säga att den kommit tillbaka helt, men idag var ett steg i rätt riktning i alla fall. Jag har ju kommit på att för att få motivationen tillbaka måste jag tycka att det är kul att träna, och vad tycker jag är kul? DANS! Det finns ju hur mycket danspass som helst på Youtube, så jag letade fram detta nedan och körde. En perfekt blandning för mig som älskar latinska takter och street! Instruktören är också himla charmig och tydlig med sina instruktioner så det är lätt att hänga på. Rekommenderar starkt.

Så detta gjorde jag plus lite danstekniska övningar efteråt! Nu sitter jag här med min frukost och bara tar det lugnt. Idag blir det lunch med Jossan, och sedan lite ärenden på stan. Går nog förbi dansskolan en sväng också och drar ett varv där. Vädret idag ser ju underbart ut igen, hihi!

Nu blev det ett väldans lång inlägg, haha, cred till den som läste allt!
Ha en superfin torsdag!

Kram!

Gillar