Frågestund och fin-middag

Hej på er!

Jag vil börja med att säga att det var jätteroligt att så många uppskattade mitt inlägg med kinesisk musik! Det är ju alltid en risk att tipsa om något lite "udda", haha, men kul att det mottages väl. Kan absolut göra ett till inlägg om det vore intressant!

En annan grej, jag fick några frågor angående mina studier av en jättefin tjej, och de tänkte jag svara på i ett inlägg, men då började tanken gro ifall det vore intressant med en frågestund kring Kina och mina studier? Jag har förstått att det är något många finner väldigt intressant och udda, så det kanske är fler av er som sitter med frågor? Svara gärna nedan, eller kommentera!

Vill ni ha en frågestund om mina kinesiska-studier?

Idag då så började jag dagen med ett långt telefonsamtal med Lilly. Gudars vad jag uppskattar henne, hon kan verkligen räta ut ens frågetecken när man slår lite knut på sig själv. Sambon min har skrivit tenta i stort sett hela dagen och är klar klockan 18, och därför har jag spenderat stor del av dagen hemifrån för att ge honom lite extra lugn här hemma.

Jag åkte då in till stan för att fixa lite ärenden. Min concealer har krigat på hårt, men nu har även den gett upp så det var helt klart dags för en ny. En sådan fick det bli, och även en lite "lättare" foundation på "stick" som jag blev lite nyfiken på. Jag går ju väldigt sällan i full face utan brukar nöja mig med lite concealer när det kommer till täckning i ansiktet, och just denna foundation var lite mer i concealer-format.

För att hålla mig borta lite längre satte jag mig på mitt favortitcafé Nelins och pluggade lite. Det gick väl sådär, haha, fokus var inte på topp, men har fått desto mer gjort sedan jag kom hem i alla fall. Men det lär bli en hel del timmar i helgen nu också. På vägen hem köpte jag med mig sushi till mig och Spicy Hot till Conny!

Nu sitter jag och väntar på att chokladkakan ska gräddas klart i ugnen. Nu när Conny haft sin första tenta för den här terminen ville jag lyxa till det lite extra, därav att jag köpte hans favoritmat från Spicy Hot. Jag ska duka lite fint också, har en flaska vin på kylning, och så blir det chokladkaka till efterrätt. En supermysig fredagskväll med andra ord, hihi!

Hoppas att ni haft en toppenfin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Ida,

Hade varit spännande om en frågestund om dina studier! 😃 Låter som en myskväll, härligt!!

idanilssonphoto.se
carroat
carroat,

Åh vilken mysig fredag och klart vi vill veta mer om ditt Kina-plugg ❤️

nouw.com/carroat
Netti Starby,

Det vore jätte intressant och jag röstade ja. Kramis <3

starbys.se
johnssons
johnssons,

Hade varit kul med en frågestund ❤️

nouw.com/johnssons
NotSoQuiet
NotSoQuiet,

Vad fint att du stöttar, tar hänsyn och firar din sambo som haft tenta! Låter som en mysig fredag <3

nouw.com/notsoquiet
linneassofie
linneassofie,

Åh nej men så fint gjort av dig! Måste han verkligen ha uppskattat 😃 Vore som sagt jättespännande att höra mer om dina studier så JA till frågestund 😊!<3 Kram

nouw.com/linneassofie
by_anniess
by_anniess,

Så mysig fika! 😊 Vore så kul få veta mer om dina kina-studier ju<3

nouw.com/by_anniess
LouiseEdling
LouiseEdling,

Åh älskar att sitta på cafe och plugga<3

nouw.com/louiseedling
Linnéa,

Men åh, så lyxigt fredagsmys ❤️ Och klart vi vill ha mer av ditt kina-plugg ⭐️

nouw.com/linnealiebig