Förste augusti

Hejsan hoppsan, vad tiden springer iväg! Redan augusti?! För många innebär ju det skolstart, och bara tanken på det får mig att inse hur nära hösten vi är och mina nya äventyr. Trots att det var två år sedan jag tog studenten känns det fortfarande lite konstigt att inte gå tillbaka till skolan, haha, speciellt nu till hösten när jag inte ska studera alls. Jag har alltid pluggat, varit motiverad, strukturerad, och alltid älskat att plugga, så känns så konstigt att jag inte ska göra det nu! Men ska verkligen bli så roligt att få testa mina vingar på riktigt inom dansen!

Augusti för mig innebär också min sista jobbvecka för den här sommaren på Maxi, och massor av planering och marknadsföring inför mina danskurser i höst, hihi! Jag är alltså väldigt taggad på hösten och allt vad den har att erbjuda!

Men om vi stannar i den härliga sommaren då! Ikväll jobbar jag 16-22, skönt pass, och det blir mitt sista pass för den här veckan. Då har jag kört sju dagar i sträck, hallelujah! Imorgon eftermiddag när jag är ledig ska jag repa lite med min uppvisningsgrupp!

Nu känner jag att det blir otroligt blandat här, haha, men den här veckan är min familj i Krakow. Tyvärr kunde jag ju inte följa med då jag jobbar, men detta innebär att huset står tomt. Därför tog jag och Conny en natt där häromdagen och njöt av vår vackra natur, lugnet där ute, och självklart ett dopp i bubbelpoolen. Sedan tog vi även en promenad till lantgården och hälsade på kaninerna, hihi.

Hoppas att ni får en bra dag, kram!

Gillar