Första veckan

Första veckan på 2020 är avklarad, och vi rullar in i vecka två! Här får ni som vanligt min sammanfattning på förra veckan! Let's go!

Något jag gjort den här veckan som var planerat? Gigat på nyårsafton och därefter firat in det nya året med mina vänner!

Något jag gjort den här veckan som inte var planerat? Testade en ny maträtt och gick en sväng på mellandagsrean.

Ett tips från veckan: Serien Brothers and Sisters på ViaPlay! Jag ÄLSKADE den när jag var i tonåren, verkligen älskade, och har inte sett den på flera år. Jag fastnade för den när mamma satt och tittade på den, och hon hade alla DVD-boxar hemma som jag brukar låna in i mitt rum och titta på, haha. Tiden innan streaming. ;) Nu har jag börjat titta om den igen och är verkligen så kär på nytt!

Veckans upptäckt: Hittade lite nya stretcher som jag kör och tycker är sjukt sköna!

Veckans aj: Helt klart träningsvärken efter nyår!

Veckans magi: Under giget på nyår hade jag ett såntdär lite klyschigt, magiskt moment, haha. Vi var ju som sagt utomhus, och när vi var på det första stället så vände jag mig om en gång och fick utsikt över vattnet, och precis då smällde det fyrverkerier över byggnaderna. Jag vet inte varför, men det var så mäktigt typ för jag var verkligen i mitt esse där jag fick stå och uppträda, och allt var så vackert runtomkring, och jag var bara så lycklig.

Betyg på veckan: Jag hade en himla bra vecka förra veckan så det får bli full pott!

Hoppas ni får en bra start på den nya veckan!

KRAM.

Gillar