Första egna julgranen

Igår på förmiddagen åkte jag hem till mor min då hon var ledig! Vi skulle nämligen titta på gran! Jag är ju uppvuxen i ett villaområde utanför stan, och väldigt nära en skog. Helt fantastiskt att vara så nära naturen, det kan jag verkligen sakna nu när jag bor mycket mer centralt. Anyways, en liten bit bakom vårt hus ligger en scoutstuga och i år sålde de granar. Verkligen ett gulligt litet initiativ för de hade ställt massor av granar, sedan satt upp en lapp med swish-nummer och vad granarna kostade, och så kunde man bara att komma och gå som man ville!

Vi hittade först familjens gran, en stor en till mammas alla julgranskulor, haha, och sedan en liten till mig och Conny, hihi! Han och jag hade egentligen kommit överens om en liten gran i kruka om vi skulle ha en riktig (för jag ville verkligen inte ha en plastgran, hehe), meeeen den fick bli lite större. Men ändå en liten! Så när jag kom hem pyntade jag den för fullt så när han kom hem senare på kvällen stod den där och lyste så fint. Han var väldigt nöjd och glad och jag kunde andas ut, haha.

Inga vinnarbild på resultatet direkt, haha, men var så svårt att få till bra ljus!

Idag är planen i alla fall att jag ska städa och fixa här hemma då vi ska ha glöggmingel för lite vänner ikväll! Ska även en sväng till danssalen och bara dansa och koreografera lite för nöjets skull! SÅ längesedan jag gjorde det utan att ha någon tidspress.

KRAM, ha en fin onsdag!

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Men åh så fin<3
nouw.com/johnssons
Josäfin,
Åh så mysigt!! 😃 Gran förhöjer verkligen julkänslan med 100!
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men åh vad fint och mysigt!! 😍🎄
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åhhhh vad mysigt ❤️❤️ Kram
nouw.com/happym
Yasmine,
Vilken söt och fin gran! 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
Johannna
Johannna,
Men åh vad mysigt 💜
nouw.com/johannna
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så fin! det är så himla mysigt med gran <3
nouw.com/emelieanderssoon
Julia Svensson,
Åh så fin!!!
juliasvenssons.se
Linnéa,
Vilken gullig liten gran!:)
linneakinis.blogg.se/