Födelsedagshelg

Igår fyllde min älskade pappa 50 år, och det firade vi (med restriktioner såklart) hela helgen!

Fredag

Firandet började redan i fredags då familjen och min sambo överraskade honom med ett restaurangbesök på vår favoritrestaurang VILA. Kommer ni till Norrköping rekommenderar jag starkt VILA! Fantastisk mat, trevlig personal, och fantastisk uteservering över strömmen. Skönt nog var det inte många bord bokade så det var luftigt och rymligt. För mig fick det bli en alkoholfri fruktdrink, och en hamburgare med sallad.

En liten sneak-peak på min andra blus jag fyndade på MQ/Marqet.

Efter maten gick vi en sväng runt strömmen. En sådan fantastiskt vacker stad vi bor i, och så underbart att det numera är ljust sent!

Lördag

Planen här var ju egentligen att ha en hejdundrande fest, men p.g.a Corona blev det ju tyvärr inte så. På förmiddagen kom istället några vänner till familjen förbi och vi tog en fika utomhus på altanen. Inte jättevarmt, men med filtar och lite lager gick det bra! Jag passade även på att fota lite på vårt fantastiska körsbärsträd. Helt klart ett plus med mitt barndomshem!

Senare på kvällen kom några få av de närmsta i släkten förbi på lite middag! Det blev en lätt middag med lite kallskuret och plock, mumsigt, och sedan glass och bär till efterrätt. Kvällen flöt på bra och trevligt, och efter att jag agerat chaufför somnade vi gott där borta.

En lyckad helg med andra ord, och ändå skönt att vi kunde ses och hålla avstånd!

Hoppas ni haft en bra helg! Idag tar jag det mest lugnt och inväntar Lilly då vi ska äta lite tillsammans.

Kram.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken mysig helg med en massa gott! Kul att ni ändå kunde fira på något sätt, det är ju ändå viktigt trots detta med corona <3
nouw.com/emelieanderssoon
hilmak
hilmak,
Men så mycket härliga bilder! Grattis till pappsen!! 😍 <3
nouw.com/hilmak
IP: 82.99.3.229