Födelsedagsfirande

I lördags fyllde ju min underbara lillasyster 19 år, och det firade vi såklart!

Självklart hade vi ett Corona-vänligt firande med några få, handsprit fanns på plats, och så vädrade vi ur hela huset. Jag vet att många har förlorat så otroligt mycket under den här pandemin, den har verkligen tagit hårt på oss alla, men jag är så ledsen över att hon inte förra året fick ett ordentligt 18-årsfirande förra året (för 18 är ju verkligen speciellt), inte fick hon heller åka utomlands på ett utbyte hon blivit antagen till, och inte heller får hon en ordentlig student i år. Usch och fy för denna skit-pandemi alltså. Men man får göra det man kan.

På plats blev det fika och lite öppning av paket. Av mig fick hon en anteckningsbok och några fina pennor som hon önskat sig, en flaska rosé till en tjejkväll hon och jag ska ha, och pengar till en tatuering. I anteckningsboken hade jag även klistrat in bilder på oss och skrivit en text. Såklart började vi tjuta båda två, haha.

Jag och Conny sov som sagt kvar, och på kvällen hade syrran valt att beställa hem pizza från Pizza Hut! Mumsigt! Tror senaste gången jag åt där var på hennes födelsedag FÖRRA året, haha. Sedan tog vi en kvällspromenad innan vi fixade en varsin Aperol Spritz som vi drack framför Let's Dance tillsammans med en efterrätt. Vilken pang-kväll!

På morgonen vaknade vi upp till snö, vilket chockade oss alla, haha. Som tur var smälte den under dagen, jag var inte redo för vinter ännu en gång. Efter en riktigt lyxig frukost åkte jag och Conny hem till oss.

Åh, det var verkligen en så härlig helg! Jag älskar att bara få komma hem och bara vara. Det är verkligen något visst med att komma hem. Underbart.

Idag har jag en fullspäckad dag då jag ska plugga, repa duett med Alice, och sedan ikväll vicka på en lektion på dansskolan! Fullt ös medvetslös!

Vad ska du göra idag?

Ha en toppenfin dag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Grattis 🌸⭐️
nouw.com/linnealiebig
carroat
carroat,

Åh så mysigt! Härligt att ni kunde fira henne och så fina presenter hon fick av dig! ❤️

nouw.com/carroat
Ida,

Men åh så mys med födelsedagsfirande, grattis till henne i efterskott!! Underbart med lyxfrukost 😃

idanilssonphoto.se
emmapetersson
emmapetersson,

Så tråkigt att corona sätter stopp för så mycket! Men det låter som att ni fick till det väldigt bra ändå <3

nouw.com/emmapetersson