Firande för mamma

I söndags fyllde min mamma år (på kanelbullens dag, hur goals?) och det firades såklart! Det blev jag och min familj, min sambo, min moster och morbror, samt farmor och morfar. Åh, morfar har jag inte sett sedan december (!), mestadels p.g.a Corona, men också för att han bor en bit bort. Farmor har jag också sett mindre än vanligt p.g.a Corona, men hon bor ändå i stan så har ändå kunnat träffa henne lite oftare på Corona-vänligt vis. Därför värmde det extra mycket i hjärtat att äntligen få träffa morfar.

Väl framme blev vi bjudna på bubbel och mat! Mammas klassiska lingongryta serverades, och då kände jag hur hösten verkligen officiellt var här, haha. Till efterrätt äppelkaka och lite diverse småkakor, mums.

Av oss fick hon blommorna ovan, och ett presentkort på Åhléns. Det blev hon himla nöjd med! Vi blev kvar ganska så länge efter att de andra åkt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är verkligen så värdefullt att bara få komma hem och umgås med de man älskar som mest. Mamma var jättenöjd med dagen, och det är det som är viktigast för mig.

Verkligen en jättebra dag som gav mig massor av energi inför den nya veckan!

Måndagen igår blev fullspäckad! Först klippte jag mig, och jag blev så nöjd, och sedan hälsade jag på min vän och hennes nya kanin. Alltså sååå söt, mitt hjärta smälte tio gånger om! På kvällen undervisade jag mina barngrupper igen. Idag vankas jobb på Maxi 9-16 och sedan jobb på Dansverkstan 17.30-20. Jag sov ganska dåligt i natt, men jag hoppas att det löser sig ändå!

Ha en fin tisdag!

Många kramar!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Men så mysigt! Grattis i efterskott till din mamma och så söta bilder! 💕

nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,

Men åh vilken fin dag hon fick! Blommorna var ju så himla vackra, ni likaså <3

nouw.com/linndossing
? T' ,

Åh, låter som en helt underbar dag! Önskar jag hade sån kärleksfull kontakt med min familj. Så värdefullt!

devote.se/babustyle
Jeanette,

Vad roligt med födelsedagsfirande 😊

jeanettte.blogg.se
Enna,

Men så mysigt! Grattis till henne❤️ Och så fina ni är tsm😊

sayyeastofashion.blogg.se
awesomecaroline
awesomecaroline,

Åh så mysigt det låter!

nouw.com/awesomecaroline
Yasmine ,

Ser ut som att det var ett väldigt mysigt firande. Härligt att hon blev nöjd 🙂 Förstår att det värmde extra att träffa farfar! Lycka till idag! Kram

yasmissy.blogg.se
Hilma
Hilma,

Vad mysigt med firande! Härligt att det gav energi <3

nouw.com/hilma
Hannativeskog
Hannativeskog,

Så fina blommor! <3

nouw.com/hannativeskog
Eva,

Men va mysigt 😊 så fina ni är tillsammans 😊

evasblogg.blogg.se