Filminspelning i regnet

Hej på er, och hej lördag!

Här öser regnet ned, och jag skulle önska att jag bara fick tillbringa dagen inomhus, men nejdå! Här ska det iväg på filminspelning! Men jag är väldigt taggad, trots vädret! Det är nämligen ett filmbolag här i stan som jag jobbat med förut via dansprojektet Konst i Rörelse som ska spela in en kortfilm och behövde några dansare till en scen. Vi ska improvisera OCH hålla i facklor, hur coolt?! Nu är jag ganska glad att jag kapade av mig håret. ;)

Inspelningen kommer att ske utomhus mellan klockan 12.30-18.30, så jag har laddat upp med varma kläder, regnjacka och paraply, haha. Jag är väl lite orolig över själva dansdelen då vi ska ha mörka kläder, och de jag har inte är så himla tjocka, så är lite orolig att jag ska bli för kall. Men det är bara att bita ihop och snabbt dra på sig de varma kläderna sedan!

Kvällen är sedan oplanerad. Jag är väldigt sugen på sushi så kanske ska unna mig det tillsammans med sambon. Imorgon jobbar jag 10-19. Verkligen en fullspäckad helg med andra ord och jag har nog inte en ledig dag förens nästa lördag, haha.

Hoppas ni får en bra lördag i rusket!

Många kramar!

Gillar